ozgee12345 Sezeryan doğum yaptım, pozitif bi hikayem var. Ayrıntılı yazamasam da sorulrınız varsa vakit buldukça cevaplamak isterim
Aylin_calsknn ozgee12345 merhaba benimde 2 haftam kaldı sezeryan doğuma süreç nasıl acaba çok ağrınız oldumu benim ilk doğumum yaşımda küçük 21 çok korkuyorum
Oyku3005 ozgee12345 merhabalar süreç nasıl geçti özellikle doğum sırası ve çıktından ilk saatler yürüyüş filan abartıldığı kadarmı anlatabilirmisiniz ilk doğumum olacakta😊
ozgee12345 Burcusenkoc özel hastanede yaptım sondayı anesteziden sonra taktılar hiçbir acı hissetmedim
[silindi] Burcusenkoc sondayı bana anestezi yaptıktan sonra takmışlardı belden iğne yaptılar hemen yatırdılar ardından sonda taktılar çok az hissetmiştim
ozgee12345 Aylin_calsknn bende çok korkuyordum ama inanın korkulacak bi yanı yokmuş, illa ki ağrılarınız oluyor ama bu dayanılmayacak bi ağrı değil. İçinizi kesinlikle ferah tutun
Aylin_calsknn ozgee12345 içim rahatladı biraz zaman yaklaştıkça ağlıyorum korkudan yok gaz sancın oluyo yok dikişlerine bastırıyolar yürüyemiyosun kalkamıyosun diye söylüyolar ister istemez insan geriliyor
ozgee12345 Oyku3005 spinal sezeryan oldum. İlk yürüyüş biraz zor oluyor ama abartıldğı kadar bi durum yok. Zaten ilk sefer yürüyunce bitiyor iş. Ayrıca ne kadar yürüyüş olursa o kadar hızlı ağrılar geçıyor.
ozgee12345 Aylin_calsknn bende dikişe bastırma falan asla olmadı. Gaz sancısı çekmemek içinde tavsiyem hastaneye kayısı hoşafı goturup içmeniz. Kesinlikle gaz sancısı çektirmiyor. İçiniz rahat olsun boşa gozumu korkutmuşlar dersiniz inşallah benim gibi 🙏