Bahar_93 bugün 3cm açıklık olduğunu öğrendim. Pazartesi 40 haftalık oluyorum doktorum o gün yatış yapalım ilaç verelim dedi. O güne kadar açılma artar mı kendi sancım olur mu acaba 🤔
Aynur47 Bahar_93 3 cm açıklık için neler neler yaptin canım bende 40+1 bugün ama.ne sancı ne açıklık var
Tazeanne0134 Bahar_93 beni dr 3 cm açılma ile doğum başlamamış diyerek eve yollamıştı sonra suyum geldi oğlum kakasını yaptığı için mecburî sezaryen oldum ama inşallah sen sağlıkla normal doğum yaparsın benim doktorum çok serbestti
Bahar_93 Aynur47 çok bişi yapmadım aslında bnde şaşırdım 😅 36dan sonra yavaşta olsa 1 saat yürüdüm son zaman hurma yedim 5dk fln çömelme hareketi yapmışımdır. Bagdaş kurarak oturmakta çok etkiliymiş. Birde Doktor zeytinyağı ile perine masajı yap dedi
Hatice_erva 40+1 sancım gelmediği için yarın sabah suni sancıyla yatışım yapılacak açıklık için bişey yaptnzmı
Bahar_93 Beyza_Nr Bn hiç yapmadım canım doktor bugün dedi Zeytinyağı ile Parmaklarınla gerdirerek dedi internette detaylı anlatıyordur
Tazeanne0134 Bahar_93 evet canım akşam 23.00 gibi eve yolladılar 1 saat bile olmamıştı suyum gelipte eve geldiğim de
Bahar_93 Tazeanne0134 yaa istersen yatış yapalım dedi de ben 40 olsun dedim sancım gelir açılmam artar belki diye 🙄 bişi olursa acil giderim
Tazeanne0134 Bahar_93 ihmal etme canım tabi bende öyle oldu diye sende de olacak diye bişe yok ama dikkatli ol sağlıkla gelsin minik kuş 🥰🧿