Senemoyku3 Arkadaşlar oruç tutacak misiniz tiroid ilaci kullaniyorum ac karna ama orucda tutmak istiyorum?
FSCMK Senemoyku3 ilk çocuğumda tutmuştum doktorum tut ama suyunu ihmal etme demişti bu çocukta tutma diyor başka doktorum ve aç kalınca gözüm kararıyor
litfenama Senemoyku3 istiyorsanız turun o zaman. İlaç kullandığınızı belirtmişsiniz. Kimse size bu konuda doğru öneride bulanamaz ki. İlacı mı kullanmayacaksınız da tutacaksınız?
KaranAlpgeliyor Offff neden daha önce açılan konuları okumayip ısrarla aynı okuyu açıyorsunuz daha yeni canlı yayın yapıldı hemde
nazosss Senemoyku3 Her gün aynı soru soruluyor. Kendinizi biliyor olmanız lazım. Kimse size tut veya tutma diyip vebale giremez. Size kalmış bir şey bu.🤨
Annecikk34 Senemoyku3 ben tutmayacağım hamileliğimden dolayı çok tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. Acıkınca hemen elim ayağım boşalıyor.
annelinkoo1 Bu kaçıncı oruç postu neden daha önceki postlara bakmıyosunuz yada doktorunuzla görüşmüyosunuz kimse size tut yada tutma diyemez ki herkesin bebeği sağlık durumu ayrı yapmayın artık lütfen ana sayfa oruçla doldu