motherofcats benim 8.haftadan 9.haftaya kadar 1 haftacık bulantım oldu geçti hamileliğim rahat geçiyor çok şükür bence dua edin olmasın 😇
bluees1207 Mom545441 24. Haftadayım çok şükğr hiç bulantı yaşamadım sadece 7-10. Haftalar arasında birazcık ağızımda tuhaf tad oldu o kadar
Gkce41 Mom545441 hamile olduğumu öğrendiğim günden beridir var mide bulantısı ve kusma sağolsun pekte gidecek gibi değil 😞
3minnosanasii Caglaasya bende senin gibiyim ikinci gebeliğim bulantı için prilam dr kullanıyorum o baya rahatlattı beni şuan 8+2 deyim baya rahatım o ilaç sayesinde
Hicran-01 7.haftamda başladı şuan 9+6 olduk hala devam ediyor. Çok ağır geçiyorum.yemeyi içmeyi unuttum artık.herseyden tiksindim. Sadece elma,kraker yıyebıliyorum.suyu bile çıkarıyorum.
Hicran-01 Mrvsyrk bizde 9+6 dayız hala devam ediyor.serumlarla ayakta kalmaya devam ediyorum. Herşeyden tiksindim.yemek görmeye, duymaya tahammülüm yok
_kamer 16+3 teyim ne bulantım geçti ne de koku hassasiyetim öldürupr beni özellik kusma artık dayanılmaz bi hal aldı