Kbr_94 Mom545441 hayır elbette ki öyle değil ama biz buna iyi bir şey deriz biraz olsa iyi olurdu dedi ki ben midem bulaninca dünyası başına yikilanlardanim olmasın diye çok dua etmiştim ama olmadı bakalım olmadan ama bebek sağlıklı bir şekilde geçiririz bu donemi 🥰
Mom545441 Kbr_94 anladım benim kokuya hassasiyet başladı bu sabah sadece ama kusmuyorum çok ağır geliyor kokular bana bide boğazım şişmiş uyandım şişkinlik boğazıma değince öğürdüm sanki boğazıma parmak sokmuşum gibi bi his oldu ama geçti 🥰
Kbr_94 Bende usutmusum o boğaz dolgunluğu beni de mahvediyor öksürürken kuscam sanki öyle kötü etti beni
Mrvsyrk Mide bulantım olunca test yaptım ben de pozitif çıktı daha 4. Hafta ve her gün serumla ayakta durabiliyorum bulantı kusma aşırı çok halim kalmadı nasıl geçeçek bu 😞
Hicran-01 Mrvsyrk bizde 9+6 dayız hala devam ediyor.serumlarla ayakta kalmaya devam ediyorum. Herşeyden tiksindim.yemek görmeye, duymaya tahammülüm yok
Happy-melek1997 Mom545441 bende 5+3 deyim aynı şekilde adet olacak hissi ama azaldı aşırı gögüs ağrı sızı var o kadar bulantı falan yok şükür
Mom545441 Happy-melek1997 aynıyız bu sabah boğaz şişkinliğiyle uyandım ama şişkinlik boğazıma değdikçe öğürdüm geçti sonradan🥰
Cicek123 Mom545441 6+1 deyim 4 gündür bulantılarim var su bile içemiyorum çok kötüyüm bian önce atlatırız inşallah
Cicek123 Mom545441 amin amin🤲 İlk gebeliğimde mide bulantısı için doktor hap vermişti '‘PRİLAM DR’' diye o iyi gelmişti.bu gebeliğim içinde yarın doktora gidicem yazdırıcam tekrar o haptan sizede fikir olsun