Filizk 15 haftalık hamileyim duygu durumum acaba bebegim saglikli dogacakmi acaba ıyimi diye pinpiriklenmeyle geçiyor tekmiyim acaba benmi abartiriyorum
Emedko Filizk bende aynıyım inanki . 14 haftalığım . Bugün de aşırı bel ağrım var birşey mi oldu korkusundan moralim alt üst. Allahtan Yarın randevum var da göreceğim bebişi 😇
Melissa_20 Filizk Selam Aleykum canim hayir canim her kes oyle salikla dogulsun inweAllAh hareket etdikden sonra rahatliyacaksin merak etme bende o kadar wey duwunuyorum ki ,sorma ama korkma dualar dinle cok iyi oluyor
Elis_Elya26 Filizk Bende aynıyım canm günüm duşunmekle geciyor herseye tedirgin oluyorum biran once tekme atmasini bekliyorum her gunum korkuyla geciyorr
meryem_krkmz Filizk Annelik duygusu☺️emin ol hemen hemen hepimiz böyleyizdir bence bende öyleyim en ufak bişey de bende acaba bişey olurmu yada olmuşumdur Rabbim göstermesin öyle bişey inşlh sağ salim tüm anneler hayırlısıyla alır kuçağına tabi inşlh bende🤗
Filizk Emedko sağlıkla kucağımıza aliriz inşallah hamilelik psikolojisi demekki bir an önce atlatıp bu dönemleri kavuşuruz
Filizk Melissa_20 aleyküm selam umarım bir an önce atlatırız hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah.. Allah yardımcımız olsun