Rabiaaa46 Çokk azaldı zaman sıra bizede geliyor şükürr ne alemdesiniz neler yapıyorsunuz hazırlıklar tamam o gününüzü aldınız mı ? 🤗
Ozlm007 Rabiaaa46 normal doğum istedim o yüzden sürprizli bir günü bekliyorum şuan da 37+4 üm tüm hazırlıklarımız tamam 🥰💜🦌
Burcusenkoc Rabiaaa46 sezeryan olacağım 37+3 üm nisan 8 yada 11 de olacak muhtemelen ama artık karnım çok geriliyor zorlanıyorum 😬
Neslikra06 34+4 üm mayıs başı görünüyor ama belki nisan annesi olurum nasip,ikinci gebeliğim normal görünüyor bakalım..yıkadım ama hala ütülencek duruyor çantam da yerleşmedi enerjim yok gibi 🤦♀️😅
Bsraermis8 Neslikra06 ayy bende aynı durumdayım aynı haftayiz 🥰 iki buçuk yaşına girecek oğlum var . Kızım olacak inş. Çantam hazır şükür . Temizlik için kadın tutacağım haftaya ins. O da çıkarsa aradan artık beklemece ins
Suna1 Neslikra06 ahaha bende yıkadım bir süre de öyle bekledi 38 de herşeyini hallettim şükür şimdi gelmesini bekliyorum geleceği yok bence yıka bırak enerji gelince en azından yıkanmış olur direk ütülersin ben öyle yaptım hiç gözüm kesmiyordu bir an esti yaptım
Sumiire Rabiaaa46 ay burda gün alanları görünce çok heyecanlanıyorum yarın 36+0 olcaz bakalım bize ne dicek doktorumuz birde bişey sorcam ya benim aşırı gögüs hassasiyetim olmaya başladı sityen bile deyse içim gıcıklanıyo doğuma kadar geçer inşallah yoksa Boyle nasıl emziririm bilmiyorum
Rabiaaa46 Sumiire bende de var o hassasiyet haftamızda aynı 🥰 cumartesi kontrolümüz var bende merak ediyorum en son 34+6 da gittik belki gün verir dönmemişti hanımefendimiz 🤷 birde göğüs ucu krem sür hafifletir belki son haftalarda sürün diyorlar
Sumiire Rabiaaa46 🥰☺️ bende yarın gidicem doktora bizim kız 32 de döndü göğüs ucu kremi almadım ayva jeli yaptım o fayda edermi ki acı falan yok sadece hassasiyet var bana 37 de konuşalım doğumu şimdiden stres olma dedi doktorum benim ilk gebeliğim hayla kararsızım doğum şeklime sezeranmı olcak sizin
Afro-dit Rabiaaa46 38+1 olduk doktorum 8 Nisan a gün verdi 5 Nisan da doğmasını çok istiyorum hayırlısı Allah tan sağlıcakla alalım kucağımıza 🤲
Burcusenkoc Afro-dit gelecek diye korkmuyormusunuz haftanız baya ilerlermiş 😊 bende 37+3 karnım iyive büyüdü korkuyorum muhtemelen 8 sinde alın diyeceğim
Rabiaaa46 Sumiire dönmezse eğer evet sezeryan olacak yoksa normal istiyorum bakalım ne diyecek canım haber et sende 🤗 birde tahinin üzerinde kalan yağ varya o çok iyi geliyormuş ondan da sürebilirsin
Sumiire Rabiaaa46 onu hiç duymamıştım susam yağı oluyo o onuda denerim tesekkğr ederim haber ederim tabi birde Boyle sağ tarafımda sanki nefes haraketi gibi derinin düzenli inip kalktığını hissediyorum sendede oluyomu herzaman olmuyo sanki sırtını yaslıyomuşta o sekil solunum haraketini hissediyorum gibi
Sumiire Rabiaaa46 canım gittim bugun doktora haftaya çatı muaynesine cağırdı ona göre doğum şekline karar veririz dedi bu hafta bol bol yürü bebek artık kanala insin dedi bakalım oruç tutmanı önermiyorum kesinlikle dedi ama gögüs hassasiyetini sormayı unutmuşum