_merve_ky Haziran ayında doğum yapacaklar nasılsınız ? Bebisiniz kilosu vs nasıl siz nasılsınız kaç kilo aldınız dertlesellim 😊
Guler123_ _merve_ky biz Haziran anne kızıyız valla nasıl geçiyor işte şimdi zor geçiyor diyebilirim 7 ay boyunca hiçbir şey olmadı mide bulantısı baş dönmesi tiksinme aşerme hiçbiri olmadı son 3 gündür son aylara girdim diye galiba nefes nefese kalmalar bel ağrısı aşerme biraz zor geçiyor
Glsh14 _merve_ky 27+6 da gittim bebegim 1084 gram 36 cm olmus.bende yaklasik 9 kilo aldim.hamileligimde genel olarak cok sukur rahat gidiyor ☺️
Gozi _merve_ky 28+5 13 kilo aldım maalesef bebişte benşe beraber alıyor neyse ki 1300 gram 🥰 karnım iyice şişti artık hareket etmek yataktan kalkmak felan zorlaşıyor bi an önce doğsun istiyorum 😅
_merve_ky Gzm-- ay maşallah ya benimkide öyle hareketler tekmelemeler kasılmalar ama onlar sağlıklı olsun da 🤭
Gzm-- Polenpolen52 gayet normal ama bence ,ilk hamileleikte 17 almistim.bu sefer o kadar olmaz diye dusunuyorum
_merve_ky Polenpolen52 kilo aldıkça bebek de hareketlendikce gün içinde hareket etmek de çok zorlaşıyor dimi nefes almak da zorlaşıyor
_merve_ky Guler123_ ben de nefes nefese kalmaya başladım daha çok. Karnıma sancı giriyor arada gaz sıkışması sanırım ama.
Diloss_14 48 kg hamile kaldım 63 oldum suan 🫣 29 hafta oldum en son 24. Haftada 800 gramdı çok merak ediyorum cumartesi kontrol bakalım neler oldu🥰🫶🏻
_merve_ky Diloss_14 ah keşke her an görebilmek bebeğin hareketlerini durumunu. Ben de çok merak ediyorum. Yarın gorucem ben de bebeğimi
_merve_ky prenseskizim78 yaaa çok iyi benden 2 kilo daha az kilo almışsın çok güzel gidiyorsun demekki kilo konusunda😍
dnz_dnz prenseskizim78 benim de tam böyle nasıl denk gelmiş 😄 28. Haftada 1300dü, şu an 30. Haftadayız. Randevum haftaya. Sizin kaç haftaydı? Benim uygulamada 7 haziran görünüyor, sezaryen olacağı için daha erken olabilir belki ama doktor henüz bir doğum tarihi vermedi
_merve_ky prenseskizim78 bana da öyle diyorlar ama yemekten sonra sisiyorum böyle nefes alamiyorum. Gaz sancısı filan oluyor bayağı hazımsızlık var galiba ondan heralde
_merve_ky Gozi 13 kilo da güzel zaten doğumdan sonra 10 kilodan fazla gidiyor diye biliyorum ödemeler vs derken gider. Bebeğimiz sağlıcakla gelsin de hallolur kilolar 😊
Polenpolen52 _merve_ky bızım son tarih 4 hazıran gorunuyor, bebeğin herseyını hallettım sadece süt sagma makınesı alacagım bır o kaldı ,
_merve_ky Polenpolen52 5 haziranda LGS sinavi varmış ben de sınav günü doğurmak istemiyorum 😅 06.06 bir sonraki gün olsun istiyorum sezeryenle
Glsh14 _merve_ky ben basta baya bi hizli kilo aldim hamilelik psikolojis ve cevremin ye ye baskisiyla.sonra doktorum artik bi dur dedi cok sukur sonra durabildim simdi normal aliyorum☺️