FB_15 Kızlar ben 5. Aya girdim ilk çocuğum sadece 2 kilo aldım görenler hamile olduğumu anlamıyor bu şekilde sağlıklı bebek olur mu tecrübe sahibi olanlar fikirlerini yazabilir mi hiç bişey yiyemiyorum korkuyorum da bebeğim için😔
hunilimom FB_15 bazı insanlar kilo almaz bebekler kilo alır sizde öyle olabilirsiniz benim 2. Gebeliğim 20 haftalığım hiç kilo almadım ilk gebelikte 25 kilo almıştım 😂
Dilhunizade FB_15 ilk dogumum da 40.haftamda dogurdum ve sadece 5 kilo almistim bebegimde 3 200 dogdu gayette saglikliydi cok sukur. Su an ikinci geneligim gece yarisi itibariylen38 olacam ve 7 kilo almisim ama bebegimin kilosu da ilerde görünüyor yani kimi genelikte anne degil bebek kilo aliyor yani normal
gamzecevik1 Ben 6. Ayımı doldurdum nerdeyse 5 kilo verdim bebeğim gayet sağlıklı çok şükür. Bence üzülmeyin🦋
Hapyymami Bende kilo alanlardanım 60 kiloyla hamile kaldım 17 haftalığım 65 kilo almuşum zayıflamak istiyorum ya
Caglacagri 2 hafta önce doğum yaptım, toplamda 5 kilo aldım doğumdan sonra 8 kilo verdim. Oğlum 3200 kg doğdu. Önemli olan bebeğin kilo alması. O da kontrollerde belli oluyor zaten