unkowngirl Kızlar biz dişimizi sıka sıka 39+6’ya geldik bile. Kimler bizimle aynı gün ve haftada? Nasıl hissediyorsunuz? Bizim gittiğimiz doktorlar en geç 1 nisana kadar doğurmuş olursun demişlerdi. Ama bizde tık yok. Siz ne alemdesiniz? Heyecanlar dorukta 🥹♥️
burcuruli unkowngirl bizde 39+0’dayız doktorumuz 7 nisana kadar vakti var dedi ama bakalım bekliyoruz
Merv066 unkowngirl bizde 39+6dayiz ara ara gelen bel ağrısı ve kasıklarda baskı var bakalım ne zaman gelicek pazartesi ye kadar gelmezse doktor duruma göre suni sancı vericek inşallah gerek kalmaz 🙄
Mltmsncn unkowngirl bende 39+3 teyim 2 gün önce çatı muayenesi oldum. 3 cm açıklık varmıs. Doktor Pazartesi yi beklemez heralde dedi ama tık yok henüz. Pazartesiye kadar olmazsa o güne yatış belgesi verdi bana. Umarım o güne kadar gelir diyorum😅
Tubixx Benim de 39+1 belim de ve kasıklarımda ağrı var.ama her gün olduğu İçin artık normal geliyor.yarın doktor kontrolüm var bakalım ne dicek
Tubixx unkowngirl hayır 2.gebelik.gittim bugün doktora nst de sancı çıktı ama açılma yok çok fazla ağrım oluyo bakalım ne zaman gelecek
unkowngirl dilara_cinar99 Mrvsmt2502 Feyza1908- Tubixx merveyalcinkaya Mrvsmt2502 Kızlar doğum hikayemi ve tavsiyelerimi yazdım profilimden erişebilirsiniz sanırım ❤️
dilara_cinar99 unkowngirl Darısı bize ne bacım yoksa yarın suni sancı yemeğe gidicem😅Allah kolay doğum nasip etsin 🥰