-moms Sibelalagoz0 canımmmmm merhabalar doktor bizede bir tahminde bulundu birde sana atsam bir baksan olurmu 13 haftalık
Fyzabsra__ Mervyss Ne güzel canım benim doktorumda gösterdi ultrasonda suan kız gözüküyor ama değişebilir dedi kesin konuşmadı
Mervyss Fyzabsra__ yok canımm bizde şaşırdık valla biz erkek hissediyorduk başından beri sağ gösterip sol vurdu 😅 hala değişir diyorlar da doktor çok emin
Burc35 Fyzabsra__ Banada 12+6 da yüzde 95 kız dedi 10 gün sonra kontrolüm var bakalım🥰 Ama aynı doktor arkadaşıma da 12. Haftada kız demişti ve kızı oldu
miniktirtilim Fyzabsra__ ilk gebeligimde 12. Haftada ikili test sirasinda kiz denildi. 2 yasinda kizim var suan :)
-moms Sibelalagoz0 ya doktor kız bebek hayırlı olsun dedi 😂 ama işte bu haftalarda tam net olamayabiliyormuş kafam çok karıştı bilmiyorum 🤷♀️ Şuan anladınmı 🥲
Sibelalagoz0 -moms tamam bende böyle baktım zaten geçen aynı şekil atmışlardı biraz zaman geçtikten sonra değişmiş dediler
-MinikveAnnesi- Fyzabsra__ 12+5 iz 2 gün önce kontrolde doktor çıkıntı görünce erkek gibi dedi ama sonraki kontrolde netlesirmis