3273 busraguness61 evet canım bencede sacma😕 sağlıkla da gelsin ınsaallah canım ne güzel maşallah diyelim bebisine 🤲🤲😇
Zeynep_60 busraguness61 amin inşallah hepimiz de sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız hayırlısıyla 🤲🏻♥️
busraguness61 funnymummy çok geçmiş olsun bende kanama yaşamıştım ama anlık doktorum kan birikintisi demişti çok şükğr bir daha yaşamadım ama umarım en kısa zamanda sizinde geçer morallerimizi yüksek tutalım 😇
funnymummy busraguness61 öyleymiş heralde baştan beri hep var bu kanama 😞allahtan artık hareketlerini hissediyorum da bebeğim benimle diye içim rahatlıyor 😇
kahvesever__ 3273 aynen zor şükür 🙏 benim doğuma az kaldı rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimiz e
3273 kahvesever__ amin amiin Insaallahh canim saglikla doğsun ınsaallah, Rabbıme emanetiz burada, evet ırkçı olursa direkt hissederim ve değiştiririm 😕
kahvesever__ 3273 aynen öyle ailem yok kimsem yok bir eşim var doğuma bille tek gidecem o kadar yanlız hissediyorum ki kendimi keşke annem olsaydı diyorum
funnymummy 3273 Allah razı olsun aslında o progestonun düşüğü önleyici etkisi yokmuş ama bişeyler yapılıyor olması insanın içini rahatlatıyor malesef yurtdışında düşecekse düşer gözü ile bakılıyor Allah korusun hepimizi 🙏
3273 kahvesever__ sende bendensin canım napalim kaderimiz böyleymis, ınsaallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasıp etsin allahim 🤲🤲😇🤰