Yasemiinny Kızlar merhaba Daha önce o hastaneye hiç gitmedim. Geçen gğn sadece o hastaneden perinatoloji bölümünden randevu bulabildim. Fakat detaylı yapılıyor mu yaptıranlar bana yardımcı olabilirler mi?
Lavinia21 Yasemiinny önce kadın doğuma muayene olup ordan detaylı için doktora kayıt açtırmanız gerekiyor diye biliyorum. Ben o şekilde yaptırdım
Hayaldi Yasemiinny canım ben geçen hafta gittim cam ve sakuraya detaylı ultrason için 20 haftaliktim biraz erken 22 23 haftalarda yapalım dediler o zaman daha çok belli oluyolar dediler şuan bekliyorum 23 haftamda gidicem evet detaylı ultrason MHRS de riskli gebelere bakılır diye yaziyo ama detaylı ultrason da yapiyolar
Babyym Yasemiinny ya kadin doğum doktoru önermeler nasıl bulabildiniz ne zamandır randevu almaya çalışıyorum alamıyorum bi türlü
Yasemiinny LaRabiss Detaylı ultrason ibaresi yer almadığı için merak ettim de 😊 eğer öyleyse teşekkür ederim
LaRabiss Ben orda çalışıyorum da 🙈 2. Düzey ultrason diye geçiyor, hatta bugün kendime randevu aldım detaylı ultrason için ordan biliyorum:)
Yasemiinny LaRabiss nasıl aldınız? Ben sadece perinatoloji bölümünü seçtim onda da riskli gebelere bakılır yazıyordu.
Deniz3455 Lavinia21 ben ışıl turan bakırcı adında doktora gitmiştim perinatoloji çok memnun kaldım çok inceledi guzeldi beğendim tavsiye ederim bir saate yakın detaylı yaptı
esma2197- Kızlar benimde detaylı ultrason zamanım yaklaştığı için oradan randevu aldım ilk defa önce muayene olup kayıt açtırıp sonra perinatolojiden randevum almıyormuyuz yoksa direk mhrsden randevu alabiliyormuyuz ???
Yasemiinny esma2197- Ben hiç muayene olmadım direk mhrs den randevu bulabildim ama doğru mu oldu bilmiyorum
LaRabiss esma2197- önce kadın doğum gebe polikliniğine gideceksiniz, ordan size yesil sayfa açılacak perinatoloji için sonra oraya sıra alacaksınız böyle ilerliyor hastanelerde
Yasemiinny LaRabiss Bende normalde Bakırköy sadi konuk kadın Doğumdan yeşil alan açtırdım ama mhrs den randevu bulamadım tabiki 😞