Yigitinannesi_ Aalleeyynnaa hayat hastanesine gidyorm cnm ilkindede orda yqptrdm smdi 2.hamilelgm gene gidcm 380 mi 350 mi ne öyle bsy
Aalleeyynnaa Hemen randevu bulunabiliyor mu acaba Yigitinannesi_ hemen randevu bulunabiliyor mu acaba
Nihal-can Aalleeyynnaa Bende osmangazi aritmi ye gidiyorum 16 haftadayım 22 haftaya gün verdi 525 tl fiyatı
Qwwertyvjh Aalleeyynnaa benim doktorum özlem ballı hayat hastanesinde her gidişimizde bi dahaki ayın randevusunu o ayarlıyo ayrıntılı ultrasonuda 1 ay önceden o verdi
Qwwertyvjh Melekk11 evet ama o bakmıyo pernitolojiye yönlendiriyor ve yarım saat sürüyo baya bakıyolar
Qwwertyvjh Melekk11 evet bide normal kontrol gbi tekrar özlem hanım bakıyor eşimi hep aldılar içeri deraylı ultrasonunda son 5 dk sında aldılar içeri
Melekk11 Qwwertyvjh birde şey sorucam detaylı için randevu verdiler yarım saat sonrada özlem hanım benim yanıma gel dedi ama oraya randevum gözükmüyor özlem hanımın yanına giderken kayıt yaptırıyor muyuz muayene ücreti verip yoksa direk mi giriyoruz