Edanrapoklncccc Nasılsınız hamişler biz bugün 36+3üz gerçekten sırt bel kasık ağrısı , sağa sola dönememe, yürüyememe, dayanamıyorum artık doğmasını istiyorum. Psklojik anlamda gerçekten çöktüm. Totem yapalımmı 😶
kahvesever__ Edanrapoklncccc bende kötüyüm piskolojim bozuldu iyce 34+5 im ben bille doğurmak istiyorum artık o kadar zorlanıyorum ki anlatamam
gamzosgamzos Edanrapoklncccc biliyorum hamilelik çok zor tüm ağrıları bende yaşadım ustune riskli gebeydim p.tesi 36+5 te dogum yaptım bebegim kuvezde o kadar ozluyorumki onu sadece bir kere emzirdim elimde kiyafetleri var onların kokusuyla avunuyorum 😔yinede çok şükür Rabbime kavusmamız yakın inşaAllah ❤Rabbim zamanında hayirli saglıklı dogumlar nasip etsin 🙏❤
Edanrapoklncccc kahvesever__ ben 34 haftalıkken hastaneye dancıyla gittim 2 3 cm açılmam vardı çatı dar olduğu için açılmam 2 3 cmde kaldı serum ve iğneyle sancım durduruldu ciğer geliştirici yapıldı 1900grdı o zaman doğmasın diye dua ediyordum çok küçüktü bakın şimdi.36+3 olduk bile 38 hafta olana kadar sabredeceğim onun için allaha dua edin bişeylerle oyalanmaya çalışın ben öyle yapıyorum
Edanrapoklncccc gamzosgamzos evet ona da kıyamıyorum 37 olsun hele diyorum allah yarımcımız olsun ben de 34 haftalıkken hastamede yattım sancım ve açılmam vardı sancı durunca taburcu oldum evde yine oluyor ama doğum sancısı değil yani düzenli değil. Suyum gelse de hemen doğursam diyorum
heleninannesi06 Edanrapoklncccc 34 haftadayiz ama cidden bende çok zorlanıyorum artık biraz yürüyorum karnım taş gibi yat kalk çok zor bu ara ellerim uyuşuyor şişiyor çabuk geçse dogursam valla
kahvesever__ Edanrapoklncccc aynen öyle sağlıkla doğsun yavrularımız onlar iyi olsunda biz önemli değiliz
Edanrapoklncccc Serapmehmet_19 valla bence doğması için elinizden geleni yapın ben öyle yapacağım hele 37 oluyumda squat çekeceğim yürüyeceğim günlük sıcak suya oturacağım çıkartacağım valla halim kalmadı
Serapmehmet_19 Edanrapoklncccc yaa kıyamam, valla zor oluyo artık son haftalar, sağ salim doğursaydık bi, kilosu da baya iyi haftası da iyi gelir inşallah bu hafta yada rn geç haftaya