Busem44 Kızlar hamile taytı alıcam ama hiç bilmiyorum bazıları ince dikişli iç gösteriyor diye yorum yapılımış kaliteli dışarda da giyebileceğim bir tayt önerebilirmisiniz?
Altntp Busem44 fıtıllı taytmı ne dıyolar onlar gayet güzel ben kapalı olduğum ıcın evde kullanıyorum ama ıc göstermiyor gobegıde çok güzel sarıyor
Busem44 minik22 herkes penti hem pahalı hem kaliteli değil yazmış trendyolda fln bende kararsız kaldım
Pyrz_07 Busem44 defactodan aldım iç göstermiyor penyesi çok güzel bi kaç tane aldım ama tek defactodakini begendim
Pyrz_07 Gmz-aykt normalde L giyerim ama M beden aldım çok rahat oldu şuan 22 haftalığım son aya kadar giyerim diye düşünüyorum kalıpları biraz büyük mağazasından deneyerek almanızı öneririm
Busem44 Pyrz_07 Pyrz_07 bende gidnce bir bakayım ama her defactoda olmuyor çoğu yer küçük büyük bir yer bulup gideyim teşekkürler
Gmz-aykt Pyrz_07 anladım internetten alsam nasıl olur bilemedim daha büyük göbeğim yok ama artık rahatsız ediyor kıyafetlerimde 🤷
Peperonni Busem44 Memnun kalırsın hem fiyat hem performans ürünü cidden 😂 80 ya da 90 a aldım öyle bişey penti ve diğer markalar 150 280 arasındaydı açıkcası o kadar para vermek istemedim. Aşırı memnun kaldım yedekli almadığıma pişman oldum 😂😂😂
Busem44 Gmz-aykt bence kesinlikle al bugün tayt giydim yazlıkların arasından çıkardım iç gösteren evde ama nasıl rahat anlatamam iç göstermeyen olsa üstüne uzun tişörtle dışarda da giyersin efsane bişey cidden
Pyrz_07 Gmz-aykt bel kısmı ayarlamalı 13. Haftadan beri kullanıyorum sıkıntı olmuyor ayarlamalı olduğu için
minik22 Busem44 indirimde yakalamak lazım şimdi 250₺ falan sanırım asla değmez ben birini 100₺ ye birini 50₺ye aldım gayet kaliteli yani
Gmz-aykt Busem44 evet en azından rahat hareket edersiniz evdeki esofmanlarim bel kısımları sıkıyor artık 🤷
Busem44 Deletedmom_110 bende defactodan pantolon tayt aldım çok kaliteli güzel normal tayt bulamadım küçük bir mağazaydı teşekkürler önerin için 🙏🏻
Busem44 minik22 doğru söylüyorsun valla bir iki tane alıcam bide nasıl pahalandılar önceden bu kadar değildi ya