bykarakan başlıkta da yazdım o kadar çok ağlıyor ki hiç böyle ağladığı olmamıştı neden böyle oluyor acaba?
Askiletotomsu bykarakan uyku nobetleri başlamış canım Müdahale etsen bile gozünü hiç acmadan mi agliyor? Uyuyormuş gibi ?
Alshdksb bykarakan görümcemin kızıda böyle arada bi genelde korktuğunda yada bi yeri ağrıdığı zaman böyle tepki veriyo uyurken birden ağlamaya başlıyo
bykarakan Askiletotomsu genelde öyle uyuduğu yerde ağlıyor ya da kucağıma alıyorum uykulu biraz ağlayıp biraz uyumaya çalışıyor. Geçen günde nerdeyse 2 saat ağladı bağırarak uykusu var uyumadı çok tuhaf tı
Aseltos9 bykarakan acaba bir şeyden korkmuş olabilir mi yakın zamanda yanında sesli konuşuldu mu ya da çok gürültülü bi ortama girdi mi
bykarakan Aseltos9 biraz yüksek sesle şarkı dinliyoruz ama her zaman böyleydi ben hamileyken doğum yaptığımda da şimdi 7 ay 1 haftalık 2 3 gündür bu sorun var ondna olabilir mi ki
Aseltos9 bykarakan olabilir bence bi süre deneyin en azından cünkü benim kızımda çizgiflm falan izlediği zaman uykusunda ağlıyodu
bykarakan Alshdksb ağrısı olduğunu düşünmedim arada böyle ağlamasının dışında belirti yok aslında ama olabilir yinede
Manolyagkmn Korkmayın bykarakan korkmayın kıyafet temizliğe yatağın temizliğine dikkat edin okuyun nazara da her türlü sıkıntıya da iyi gelir biiznillah 🤗 aynı zamanda sizi de rahatlatır ruhen 🌿
bykarakan Manolyagkmn her sabah uyandığımda yatakları sirkeler temizlerim duads okuyordum ama nas değildi sağolun denicem 🌸