yaren_blna 3818207 evet çok memnunum çok sakin ve sıcakkanlı geçen hafta kovit geçirdim kendisi izindeydi ona rağmen ulaştdım sorularımı hep yanıtladı aynı şekilde ertuğrul beyde çok iyi acile gittiğimde o ilgilenmişti çok memnun kaldım😇😇
yaren_blna 3818207 özel devlette doktor geçici geliyor ilgilenmiyolar özele gidiyorum finikeden gidiyorum kumlucada medikum hastanesinde
Gulibikkk Benimde doğumum Antalya’da olacak inşallah. İş yüzünden doğudayız şuan. Bir kez medikumdaki Ertuğrul hocaya gitmiştim. Ama kararsızım. Hangi doktor Hangi hastane daha iyi acaba. Antalya merkez mi Kumluca medikum mu kararsızım bende.
yaren_blna 3818207 bizde 6 aydıe burdayız bende bilmiyorum ama ben memleketime doğurcam burda sadece kontrollere gidiyorum 😇
Leylaleyy Biz de Finike de yaşıyoruz ama Antalya merkezde Akdeniz şifa hastanesinde doktorumuz Kerim Emrah Yavuz. Çok çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim
3818207 Leylaleyy Antalya ve Finike arası biraz uzak sanırım ondan Finike ye yakın bi yer varsa dedim ama galiba yok Finike de küçük bir yermiş
3818207 yaren_blna bizim memleketimizde çok uzak Antalya ya o yüzden ben mecbur orda doğurmak zorundayım tayin olduk ama henüz taşınmadık görmedik hiç Finike’yi ama anladığım kadarıyla imkanlar kısıtlı