hasretygt Merhaba kizlar bundan 4 ay önce dış gebelik oldum dış gebelik iğnesi yapildim 3 ay korunmami söyledi doktorum şimdi tekrar düşünüyoruz bu durumda olup sağlıklı gebeler varmı aranızda
Cansuada24 hasretygt ben canım ben 6 ay korundum o igneden sonra şuan 21 günlük kızım var allah hayırlısını nasip etsin önce 🙏
Acemianneee08 hasretygt canım bana 6 ay önermişti hem metex oldum hem sol tüpüm alındı kese küçülmediği için . Şuan gebeyim. Gebelik planlıyorsanz tavsiyem bi tüm kan değerlerinize baktırmanız sonrası planlayabilirsnz . İnşallah en kısa sürede gebe kalırsınız
Kmira hasretygt bnde dış gebelik ameliyatı oldum ama iğne vurulmadim 3 ay korunmamizi söyledi doktorumuz. Sonra korunmayı bıraktığımız ilk ayda hamile kaldım hemen, şuan 8 aylık hamileyim. İnşallah sanada en kısa zamanda nasip olsun 🙏
melekmommm hasretygt Cansuada24 hasretygt kızlar iğneyi vurulduğunuzda değeriniz kaçtı? Yan etkileri oldu mu . Doktorum yan etkileri var göze alıyorsan vuralım yoksa ameliyat yapalım dedi 3000 değerim 🥺 tüptede göremedi keseyi tüpün yanında küçük birşey var kornual olabilir dedi çok çıkmazdayım
hasretygt Cansuada24 rabbim sana bağışlasın inşaallah kendi doktorum 3 ay dedi bu farklı bı doktora gittim 6 dedi şimdi tekrar kendi doktoruma gidicem bakalim ne diyecek
Cansuada24 hasretygt normalde o iğne kanser hastalarına yapılıyomus bana kesinlikle 6 ayı bekle dedi canım bende bekledim amin allah sanada nasip etsin hayırlı bir evlat 🙏
hasretygt Acemianneee08 Allah razı olsun canım rabbim herkes nasip etsin banada nasip etsin inşaallah
Elizcim Bende ayni igneden sonra 6 ay korundum 8 ay sonra hamile kaldim simdi kizim 2 bucuk aylik oldu masallah cok saglikli tuplerde sikinti yoksa erken farkedildiyse hic sorun olmaz korkmayin
Cansuada24 melekmommm benimde 3000 de kaldı igneyi vurduktan sonra bi yan etkim olmadı benim cift gebelikti ikizdi yani biri tüpe takılmıştı tabi igneyi boşa oldum 1 gün sonra acil ameliyata alındım ic kanama yaşadım cünkü ama igneden hic bişe olmadı iyice konus doktorunla ona göre yaptır cnm
Acemianneee08 melekmommm 1800 de iğne vuruldum canım ama hiç etki etmedi 2 gün de bir 2 katlanmaya devam etti iğne sonrası 7. Günde ameliyata alındım