Gulsahkarakus Gorkemm aynı ağrıları ben de yaşıyorum. Acaba sonucunuz çıktı mı ve enfeksiyonla karşılaştınız mı bilgilendirir misiniz
Gorkemm Gulsahkarakus enfeksiyon çıkmadı doktor bebek büyüdüğü için baskılıyordur dedi ilerledikçe daha çok olur ağrı dedi parol kullan istersen dedi
Benherseydenoncebiranneyim Olmaz mı… benim akıntım sarımtrak geliyodu. Bunu doktora söyleyince idrar tahlili istedi öyle çıktı. Onun dışında bi belirtisi yoktu. Fitil ve suya katılan toz ilaçtan verdi. Kullandım ama hala aynı renk akıntım 😔 tekrar gidicem idrar kültürü yapalım dedi bu kez
Gulsahkarakus Gorkemm oh güzel haber. Ben de şimdi işten çıktım acile gidicem çok huzursuzum. Umarım sıkıntı yoktur
Zisanince Ahmetugcee ilk bebeğimde yaşadım ve bunu derhal halletmen kazım bebekte sıkıntıya yol açıyor ilk gebeliğim bebeğim yarım kalpli doğdu neden bilemem ama bir yazıda enfeksiyon doğum anomalilerine kalpte sorumlara yol açıyor diye okudum bu bebeğimde çok dikkat ediyorum
Ahmetugcee Zisanince şuan fitil ve antibiyotik kullanmaya başladım inşallah geçer yaa kendimden çok bebeğimi düşünüyorum
Gulsahkarakus Gorkemm sanırım evet 😊 ama belirtilerimizin bire bir aynı olması sol bacaktan falan demek ki yaşanabilir şeyler 😇
Elenafra Yoğurt tüketimini de attırın enfeksiyona iyi geliyor, benim öyle azaldı, 2 kerede ilaç kullandım