1Cicekanne 58sivas herşey 😣 soğan sarımsak et tavuk ki bunları çok severdim çook . Şuan lezzetini alamasam da balık yiyorum bi nebze yeni yeni o da. Ama dışardan alabalık restorandan İnşaAllah faydası vardır. Evde pişiremem ölürüm.
1Cicekanne Yumurta hiç yiyemiyorum hele iğrenç iğrenç. Çocuğa faydalı şeyleri yiyemiyorum yani. Sağolsun. Nolur doğumdan sonra geçiyor diyin kokuları tatları iğrenç. Doğumdan ne kadar süre sonra geçer
1Cicekanne 58sivas Hazır market ton balığı mı kutuda olan yoksa balıkçıdan alıp fırına mı atayım? Ayrıca yendiğiniz başka balık türleri var mı varsa nasıl pişiriyorsunuz tişikkirliir 🥰
58sivas 1Cicekanne hazir baliknkutuda birde hamsi canim onuda mannqalda hic kokun olmuyir aldigin yerde temizliyor
58sivas 1Cicekanne canim ben ilk gebelikde tukemedim ama doktorum ton. balik tirket markete satilan dedi oylece yiyemesen salatalarda tuket dedi bebek icin cok onemli
Leylasima Ben ilk hamilelikte kızımda içli köfte yemiştim tadı çok kötü gelmişti birdaha hiç yemedim kızım şimdi 6 yaşında ve halada yiyemiyorum şimdi ikinci hamilelikte de sucuktan nefret ediyorum umarım buda kalıcı değildir