12 gün önce cumartesi günü sabah saat 7 civarı başlayan hafif kasik ağrılarım vardı ve o güne kadar hiiiic bi belirtim yoktu neyse işte öyle böyle 1 saat daha yattım sonra kalktım evi toparladım dusumu aldim hazirliklarimi yapım kızımı doyurdum saat 12ye kadar öyle böyle oyalandim sancim dayanamayacağım kadar değildi ama yinede artık gitmeliyim dedim yola çıktık saat 1e doğru hastanedeyim acile girdik orada da nst kontroller filan baya oyalanmak 5 6 cm acilmam varmış ve sancı 199 vuruyordu hep doğum sancısı yani neyse artık yukari aldilar doğum için sancı odasına geçtim üstümü filan degistirim imzalar işlemler derken açılma 7 cm oldu ve saat 13.50 eşini ara gelsin dediler refakatci olarak sancı çekerken yanımda olcakti arabadan eşyaları almaya gitti ve arabanın orda beni arayıp hangi kıyafetleri getireceğini söyleyecektim saat 14.11de aradi açamadım o sırada olanlar biraz ürkütücü olabilir kizim tam kanala girmemis suyumda patlamamisti suyunu patlatalım zaten açılma iyi hemen doğursun dediler ama suyu patlatirken ikinmami söylediler ki bebek kanala girsin ve kordon filan dolaşmasın diye karnıma batırdılar elleriyle bebeği tuttular yani orası biraz aciliydi onlarda bastırdığı için ısınamadım ve o anda kizim kakasını yaptı ve kalbi yavaşladı hemen tam o sırada eşim arıyordu beni saat 14.11 hemen odaya bursunu kişi dolustu bagiris çağrılar sedye gelsin çabuk çabuk bitaraftan bana biseylere parmak batırdılar ama o an hiç bisey anlamıyorum okadar paniktilerki hemen başka sedyeye geçtim koştur koştur beni ameliyat haneye götürdüler ordada herkes bi ayrı panik ameliyat masasına yattım bi kolumda biri biseyler yapiyo diğerinde anestezi filan birileri sonda takmaya calisiyo bitaraftan biri tepemde heryerime tentirtyort dokuyo ben agliyom bisey olcak diye anestezici sürekli uykun geliyo mu diyo bursunu konuşma var o ara bayılmışım genel anestezi oldu yani kizim 14.19da doğmuş yani bütün bu olanlar 8 dakika içinde olmus hala inanamıyorum nasıl bukadar hızlı çabuk gelişti kizim kakasını yemiş ama çok şükür hiç bisy olmadı sağlığı yerinde benimde sağlığım yerinde gerisinin önemi yok zaten 🤗🤗 anesteziyi zor attım buradaki yorumlardan sezeryan sonrasi ilk yürüyüş zor oluyo diye okumuştum ama hiç zorlanmadim iki hemşire geldi beni giydirdi sonra eşimi yanıma aldilar zaten refakatçi oydu yine hadi eşini tut gezdir biraz dediler beni yürüttü eşim saolsun çok yardımı oldu bana 2 gün kaldık hastanede ve gaz olayını halledemedim ama doktor baştan savdi gece yapmışsındır dedi cikisimi yaptılar ama ben yapmadigima emindim tam 4.gun yapabildim zorla büyük abdestide 5. Gün lagman ile yapabildim keşke daha önce yapsaydım okadar ağrıları boşa çektim resmen gaz sancısı çok fenaydı ilk başta hiç geçmeyecek hep böyle olcak gibiydi ama geciyomus yaa gecti yanii çok şükür şimdi çok çok iyiyiz ilk hamileligim normal dogumdu bu da acil sezeryan oldu hangisi daha iyi derseniz bence kesinlikle normal doğum toparlanması kendine yetebilme bakimindan ama tabiki hangi doğum hayırlıysa o olsun herkes için Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerinizi
Bu arada Ankara şehir hastanesinde yaptım dogumumu