[silindi] 15 haftalık hamilelikte hala 50 kiloyum 2 kilo aldım hamile kaldıktan bu yana zayıflık hamilelikte ne gibi olumsuzluk yaratır varmı ben gibi zayıf hamilelik geçiren anneler ?
kahvesever__ [silindi] 30 haftama kadar hiç kilo almadım sonra 3 kilo aldım zamanla alırsın merak etme
Ozgeozgul [silindi] bende 50 kilo hamile kaldım totelde 6 kilo aldım 23. Haftadayım ama ne zararı var ne yararı sağlıklı olduğun sürece önemi yok kilonun ama baksan karşıdan zor anlarla hamile olduğumu normalde 2 kilo alsam hemen herkes anlardı 6 kilo belli değil hiç çok şükür Kİ
Sbm050421 kahvesever__ yaa 30 a kadar nasıl hiç almadınız var mıdır püf noktası , yeme düzeniniz nasıldı , ben 16+6 yım yarın 17 yim 1 kg aldım o BİLE şu an gözüme öyle batıyor ki anlatamam
Elif_alya Ben 54 le hamile kaldm ama hiç 54 gibi durmuyodum incecek bacaklarım vardı 😂 hiç bir olumsuz yoneylede karşılaşmadım 😂 doktorum kilo yasağı bile koymamisti zayıfsın zaten doğum sonra verirsin dedi yiyip içip geziyorum 😂
kahvesever__ Sbm050421 hamilelim zor geçiyor yemekle aram yoktu 30 haftaya kadar mide bulantım çok fazlaydı o yüzden yemek yiyemiyordum almadım hiç