pusatmom35 Yasom17 sen o sayfaya şikayet et mesajlarının ekran görüntüsünü al at dediğim yere spam gelince nasıl yaziyolar sana bak gör
Yasom17 pusatmom35 mesaj attım oraya şimdilik dönüş yok ama peşini bırakmam parayı alamazsam da bari kapatılsın sayfa
mercimegin_annesiii Yasom17 savcılığa şikayet edebilirsin canım ip adresinden yaşadığı yere varana kadar bulunuyor hesap kimin nedir neyin nesidir vs. İstersen bi karakola git daha sonra savcılığa zaten iban var elinde değil mi 150 lira deyim geçme
Alparasannesi Yasom17 Yasom17 bende aynı tuzağa düşenlerdenim hesabı şikayet edip duruyorum kim bilir kaç kişiye yaptı bunu
Alparasannesi Yasom17 bende aradım telesekreter tarzı bişey çıkıyor hergun duzenlı olarak şifaette bulunuyorum sayfayı baya dolandırıcı hemde uzun zamndır var resımlerı eskıye dayanıyor boş bı anıma geldı de alısverıs yaptım hıc aratırmadan ıncelemeden
Yasom17 Alparasannesi parayı yarın gönderilen demiştim hemen mesaj atmışlar ödeme için rahatsız ettim diye ordan şüphelenmem lazımdı diğer sayfalar kapata alıyor bu bütün parayı peşin alıyor ahh ahh saflığımıza doymayalım🥲🥲
Rose93 Yasom17 parada önemli tabi ama insanı böyle kandırmalari daha çok koyuyor,bende şikayet ettim sayfayı inş bir an önce belasını bulur.
KkkkBbbb Yasom17 tinimintaş diye bi sayfa var güvenilir ve güzel ürünler yapıyor. Göz atabilirsiniz 🌸
Yasom17 Alparasannesi e devletten yaptım , instagramda vergi levhaları bulunuyordu ordan adresi falan aldım bir de onların adına bir hesap açılmış dolandırıcı diye orda da tel numarası vardı öyle bir şekilde yaptım olmuştur inşallah