ipekveatlas Sudebadehanifr öyle hesaplanmıyor son adet tarihinin başlangıç gününden itibaren hesaplıcaksın
Mrv135 Sudebadehanifr Benim adet bittikten 5 gün sonra falan tutmuştu ve tam 4 haftalık olduğu gün 353′ dü. Sizin de 5 haftalık olmuştur muhtemelen. Tabi adetten hemen sonra olmuş ve yüzde yüz artıyorsa. Kalp atışı başlayınca ultrasonda üç aşağı beş yukarı gösterir gününü.
Sudebadehanifr Hilalyildirim Hastaneye gittim, ancak alttan muayene yapmak istedi yaptirmadimm. Diğer türlude bakmadı. Randevu aldım tarihimi bekliyorum. İkiz çocuklarım var yine ikizse diye korkuyorum
Sudebadehanifr Hastaneye gittim, ancak alttan muayene yapmak istedi yaptirmadimm. Diğer türlude bakmadı. Randevu aldım tarihimi bekliyorum. İkiz çocuklarım var yine ikizse diye korkuyorum
Ozlm0916 Sudebadehanifr normal kuzum normal günden güne artıyo zaten kan değerin 2 gün sonra kan verdigimde 1825 olmuştu degerim
Annesininportakali53 Sudebadehanifr 4 haftalikken 1979 du değerim 4+2 de kesemi net bir şekilde gördüm ama betayla tahmin yapılmıyor son adet tarihinin ilk gününü bilmen lazm kuzum emin degilsende ilerleyen zamanlarda belli olur
Mom545441 Sudebadehanifr benim adetim 20 şubattı çarşamba günü 2415.4 çıktı aynı gidiyoruz hemen hemen 5+6 diyor uygulama şuan bana pazartesi randevu aldım 🥰🙏🏻
Sudebadehanifr Mom545441 AAAA sizin de yüksek çıkmış. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Benimde randevum salı günü. Nereden rnadevu aldınız