Moonlight1 26 mm ölçtü doktor bugün Pazartesi tekrar kontrole çağırdı pesser halka takabilirim dedi çok mu kötü kızlar bu sonuç daha önce de 18 Haftalık erken Doğum kaybım var yardım edin lütfen
Merve-0535 Moonlight1 erken doğum öykün varmış. Neden daha erken Serklaj işlemi olmadı canım. Ama şuan haftan da çok ileri değil. Bu haftalar da da Serklaj olabiliyor
dilaraulusoy Moonlight1 canım korkutmayayım seni ama 21 haftalıkken benim 13 mm ydi ertesi gün serklaj oldum bence doktorun müdahale etmeli, 25 mm altı sıkıntılı.
ipekveatlas Moonlight1 daha önce erken doğum yaşamışsın doktorun neden bu haftaya kadar bekletti ki serklaj vs için inşallah daha da kısalmaz müdahale ederler hep yat kalkma
Moonlight1 Merve-0535 iki hafta önce 42 olarak ölçülmüştü doktor gerek görmedi bilmiyorum bir anda nasıl düştü tekrar ölçtü bugün 37 çıktı sonra da 26 dedi anlamadım yanı ben çok korktum
Merve-0535 Moonlight1 anladım canım. Ama ilk bebek 18 hafta da doğum olduğu için açılma olmuştur haliyle. O yüzden aslında o haftalar beklenmedn Serklaj olmalı. Benim de 20+5 de olmuştu ilk bebeğim de açıklık. O yüzden 2. De tedbir amaçlı 3 doktor da 12-14 hafta arası Serklaj olmalısın dedi. Ve ben 12+5 de serklaj oldum.
dilaraulusoy Moonlight1 sen o zaman kadar yat dinlen soluna yat ayakları bir tık yukarı dikebilirsin bak benim 21. Haftamdan beğri tamamen açık rahim ağzım dikiş tutuyor bebeği şuan 27 haftam bitti yatmak çok faydalı oluyor
Moonlight1 ipekveatlas doktorum riskli gebelik doktoru her gidişimde alttan ölçtü bu haftaya kadar her şey çok iyiydi
Htcylmz Canım benim de o haftada detaylıda 27 cm ölçtü doktor progestan kullanıyordum zaten daha önce kayıplarım olmuştu ama dikiş demedi hemen dikkat et dedi sonra 29 oldu bir sonraki kontroldede 34 dinlen çok ağır iş yapma dikiş de bazen riskli olabiliyor
Moonlight1 Htcylmz evet doktor da yakın takip ediyor hemen dikiş atmak istemedi yattıkça uzayabiliyor mu yanı Progestan fitil kullanıyorum başından beri
Merve-0535 Htcylmz herkesin aynı olamıyor canım. Allah korusun bir kaybı var. Bu riske atılmamalı. Evlat acısı çok başka bişi. Dikiş de evet enfeksiyon risk oranımız çok var. Ama işte heran doğum olması riskine göre de daha az. Allah korusun çok Zor
papatya56 Benimde 16 haftalık düşügüm var önlem amaçlı 14+2 de serklaj oldum 18 haftalık düşügün varmış serklaj olmalıydın
Htcylmz Aynen canım uzuyor benim 2 yaşında kızım vsr çol fazla dinlenemediğim halde uzamıştı 35 haftaya geldim şu an
Moonlight1 Htcylmz inşallah benimki de uzar şu an öyle kötüyüm ki kaybetmek istemiyorum çok üzgünüm allahım yardım eder inşallah
dilaraulusoy Htcylmz valla canım doğrudur da 21 haftalıkken tam açıklığım vardı enfeksiyon mu bebeğimi kaybetmen mi deseler enfeksiyon derdim. Bende başka bişey var sandım. O dikiş sayesinde bebeğim hala benimle enfeksiyonum evet sonra çıktı ama bir ilaçla halloldu yani çok büyük bir tehdit değil.
Htcylmz Merve-0535 tabi herkesin aynı değil benimde 16 ve 20 haftada iki kaybım vardı ikincisi serklajlı olmasına rağmen olmadı sonra kızıma hamile kaldım progestanla çok fazla iş yapmadan kızımı kucağıma aldım şu an da 35 hafta hamileyim aynı şekilde dikişsiz geldim şükür bu işler nasip birazda
Htcylmz Moonlight1 hiç stres yapmayın ben bu işlerin birazda nasip olduğunu düşünüyorum yavrunuzun alacak nefesi varsa hiçbir sıkıntı olmaz inşAllah