Bbtaan Kızlar konu dışı biliyorum ama sahibindene baktık istediğimiz gibi bulamadık esenlerde oturan var mı ya da esenler kadın doğuma tek vesaitle gidilecek ilçe mahalle neresi bi yardımcı olur musunuz 🙏
Mormenekse34 Bbtaan esenlerde oturuyorum ama pek bilgim yok cevreden Size tavsiyem mahalleyi ve sokagi cok iyi arastrmaniz, cunku bazi sokaklar guvenli bile degil🤷♀️ ana cadde yakin olsun mutlaka, metro dolmus vs ulasimi onemli
Bbtaan La_le valla bende bilmiyorum ki ben izmirdeyim oraya tayin çıktı kuzum da ondan dedim belki buradan biri vardır bilen diye
Ballmom22 Dörtyol tepe yüzyıl Bağcılar gibi yerler tek seferde gider yürüyerek bile gidersin oralara bakabilirsin
Kubrace Esenler kadın doğuma en yakın havaalanı mah . Genel olarak da bu civara Atışalanı deniliyor bu bu şekilde aratabilirsiniz
Gulibikkk Mormenekse34 bende 2 sene önce Fevzi çakmak mahallesinde oturuyordum. Esenlerde oturulabilecek en güzel mahallelerden biri bencede.
Ceynur18 Bütçeni bilmiyorum ama esenler kadın doğuma çok yakın esenler emlak konutları var ben çok memnunum ordan.
Seymacoban Canım merhaba 25 yıldır Esenler’de Fevzi çakmak Mahallesi’nde oturuyordum taki evlenene kadar Marasa gelin geldim 🙈 Esenler’de oturabilecegin en sağlam mahalle Fevzi çakmak Mahallesi Ve muhtarı babam olur. 25 yıldır orda oturuyoruz ve en temiz mahalle gerçekten ordan bulabilirsen tavsiye ederim.