Tomrisinizi Günaydın tatlı mı tatlı anneler. Kafamı karıstiran bi konu var mesela 21+3 olunca 22 haftalık mı oluyor yoksa 21. Hafta devam mı ediyor ?
Gamze1903 Tomrisinizi bende 35 haftmdyim bende hala anlamis.degilim hafta hesplari oyuzdn bosverdm gitti 😂😂
deletedmom6295 Tomrisinizi 21. hafta bitmiş oluyır 22. haftada oluyorsunuz ben eklentiyi söylemeden direk 22 diyorum mesela 21+larda
Tomrisinizi EzgiGer tamam o zaman dogru soyluyo musum 😂 kafam bi almadi su hafta ay bilmemne hesaplarini cok tesekkur ederim
Tomrisinizi Gamze1903 yalniz degilim yani ohh 😂 bide ay meselesi var 22. Haftada 6. Aya mi girmis oluyoruz 5. Ay devammi ediyor kafamda deli sorular 😂
Tomrisinizi deletedmom6295 bende oyle yapiyorum da dogrumi diyorum kendim önden önden mi goturuyorum filan dedim 😂
Gamze1903 Tomrisinizi bende bi hamilelk takvimi var oraya gore 6.aya girmissin bazilarna gore 5.aydasin ortalik kan gölu Allahimm💆😁bosver gitsin
Tomrisinizi Gamze1903 evet cok karisik teyzeler haftadan anlamiyo yani kacinci ay diyolar bende bos bos bakiyorum 😂😂😂😂