Majun Baho1 ben de oyleyim şişlik de çok fazla neden böyle anlayamadım. Yemeklerden sonra da fazla yemesem de patlatacak gibi oluyorum
Majun Eminecak aynen Eminecak kaçta çıkmaya başladı sizin. Erken karın çıkmasından cinsiyet tahmini olur mu ki 😅 yazı bekliyorum ben de hep elbise giyeceğim oh miss
Saylikesma Majun ay ben 15 im daha ne kilo aldım ne karın çıktı bi belim kalınlaştı biraz azcık ta göbeğim çıktı hiç belli olmuyo hamile olduğum 😂😂
gorky Erkende çıkabilir 17haftalık olduk bugün ama benim daha çıkmadı . Sıkması normal bence o kadar aşırı bi kilonuz olmamıştır sadece kese oluştuğu için darlık problemi olmaya başlamıştır
Because Majun 10.haftada pantolonlarım olmamaya başlamıştı.şimdi 17 haftam bitiyor .şuan baya göbeğim var
zeynepsonmez625 Majun bende 11+3 üm ve ilk gebeliğim üç gündür alt karnım şiş göbekli biri değildim dokunuyorum sert , sanırım erken çıktı
Cansu1- Majun ben 18 haftalığım görmen lazım aslında doğru düzgün kilo almadım ama göbeğim 9 aylık gibi
Because Majun 15.haftada yüzde 80 erkek demişti .salı günü kontrole gideceğim.belki net söyler doktor bu sefer 🥰🌸
zeynepsonmez625 Majun evet beklemiyordum amaa cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik 13. Haftada 🥰 sizin belli oldu mu
Cansu1- Majun bana diyorlar erkek bebek böyle büyür zaten diyorlar ama ben inanmıyorum. Kesinlikle kaslar vücut yapısı ile alakalı.
Safiyec Haftadan sonra pantalonlarımı giyemedim şuan 17+4 olduk hamile taytı giyiyorum çok rahat erkek bebek bekliyorum 🥰 2.5 kilo aldım
Majun Safiyec ay ben de şimdiden 3 kilo almışım ama çok da yemiyorum akşam midem bulanıyor zaten. Neden böyle anlamadım