Gmz-aykt Kavakyellerihercai fetal DNA testi önerdilerse yaptırin bence içiniz rahat eder en azından üzülmeyin doktorum ikili testlerde çok yanılma oluyor dedi bana ben yaptırmadım
Gmz-aykt Kavakyellerihercai ben de risk yoktu direk fetal testi yaptırdım ikili üçlü yaptrmadim yani sırf bu hata paylarını görmemek için aslında.Yasiniz kaç bu arada?
Gmz-aykt Kavakyellerihercai yaşınız da bişey yok bence ben de 32 yaşındayım.Sizden kan alıyorlar yurt dışına gönderiliyor kromozonlarina bakılıyor bebeğin %95 doğruluk payı var
Nilist Bende 36 yaşındayım. Yaş riski bendede çıktı ama doktorum önemsemedi. İstatiksel bir bilgi o. 33. Üncü haftadayız bir sorununuz yok çok şükür 🙏🙏🙏
Kavakyellerihercai Nilist ay içime su serptiniz beni çok korkuttu 😔 dün hiç uyumadım kaçta kaç çıkmıştı risk hatırlıyor musunuz sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤲🏻
Nilist Kavakyellerihercai hiç hatırlamıyorum ama doktorum yaşı dikkate almadı. Bunu bekliyorduk zaten dedi. İçinizi ferah tutun bazı doktorlar korkutmayıok seviyorlar.