Hsrt3 https://imgyukle.com/i/E6rD2x bugün doktora gittim ilk defa 24 Ocak son adet tarihim ve ultrason da 6 hafta olarak ama çok az birşey gözüküyor doktor kurtas ol dedi ben biraz daha beklemek istedim böyle birşey başına gelen varmı
Asil28 Hsrt3 canım geç döllenme olabilir bekle derim 1-2 hafta daha. Boş gebeliğin zaten bir zararı yok anneye
ftmm38 Hsrt3 daha yeni minicik neye dayanarak kürtaj ol diyorlar boş da değil gibi orda görünüyor bende 6 hafta da minicik gördüm bekliyorum 8. Hafta gideceğim kalp atışı için acele etmeyin doktorların bazıları nedense böyle yapıp insanı strese sokuyorlar
Deletedmom7373700 Hsrt3 24 Ocak nasıl son adet tarihi ? Şubat atında falan adet görmediniz mi ? Yanlış mı yazdınız Ocak diye anlamadım
ebruneco1108 Hsrt3 sakın daha kürtaj olma. Ben 6 haftalıkken gittim ve kese vardı ama içi boş. Hatta beta seviyem bile fazla artış göstermedi. Doktor ümitli değildi. 1 hafta sonra gittim ve kalp atışı vardı. Şimdi 33+1 olduk kızımla💕 inşAllah sizinde böyle olur
Nahirep Hsrt3 benimde 9 haftalıktı pandeminin ilk çıktıgı hafta öğrendım hamile oldugumu her yer kapalıydı çıkamadık kürtaj oldum kese 4 santımdı ama bebek yoktu
sekerpare3 ebruneco1108 Bende 5+1 haftaligim suan, 7 haftalikta gidicem kalp atışı ve bebegi gormek için. Cok stres yaptim zaman geçmiyor 😔
Oya1001 Bence var gibi bekle biraz derim benim ilk kimyasal gebelikti kese yoktu beta arttı sonra gittikçe düştü kanamayla atmıştım sizde olmaz inşallah beta yükseliyorsa bence sağlıklı olabilir zaten daha küçük oluyor 6 haftalık
Sedarda Hsrt3 crl 0,60 yaziyor yarım cm lik bi bebek gorunuyor.Crl bebeğin baş popo mesafesidir,nasıl boş gebelik anlamadım.Bdn mi yanlış goruyorum🤔
esn46kyy Hsrt3 bence 1 hafta sonra başka doktora görün canım Benimki de 6 haftalıkken sadece kese göründü ama doktor kürtaj ol filan demedi Haftada tekrar kontrole gittim bebeği o zaman gördüm
Yesimtmr Hsrt3 24 Ocak derken biz nisana giriyoruz yanlış mı yazdınız acaba yaaa tarihi Bence beklemelisin 2 hafta kadar daha eğer yanlış yazıldıysa tarih çünkü ben ilk oğlumu 6 haftalıkken görmüşlerdi bunu 8.haftada gördük artı kalp atışı aldık
KkubraOz Hsrt3 benim son adetim 23 ocak 9+4 haftadayım sizin nasıl 6 haftalık oluyor. Ya adet tarihiniz yanlış ya da 3 haftalık geç döllenmeniz var. Geç döllenmeyse 6 haftalıkta görünmemesi normal olabilir.
Hsrt3 Nahirep kurdaj nasıl acı hissediliyordu bide devlette mi yaptirdiniz nasıl oldu biraz anlatirmisiniz