Evettr kızlar bu aralar ovulasyon testi soruları çok görüyorum.bendehikayemi anlatmak istedim.5 seneki evliyim.aslnda cock istiyrdk ama rahatszlgm vardı onun tedavisini olmadan çocuk yapamadık.ve tedvi olddum.bir sene boyunca eşimle ikimiz çock denedk ama olmadı.bende pko var.adet duzenszlgi.cogu zaman ilaçla adet oldm falan.bir sene kendmz denedik olmadı ve ben iyi bir doktor buldum.bu arada doktora başlamadan önce iki sefer ovulasyon testi denedim birini düzenli yaptım,diğerini düzenli saatinde yapmadım tabi gebelk oluşmadı.tabi doktora baslamdn önce gebelk testlrm hep pozitif çıkıyordu kan veriyordum yok,yok..ee nedn pozitif çıkıyor bu testler.artik psikolojim bozulmstu. Ovulasyon testlerini bir gebenin günlüğünden aldım.ebru abla kuzum sende kist olablir ddi.hakli da çıktı biz tedaviye başladık.vitaminler, klomenler,femara,çatlatma iğnesi..her ay muayne,her ay büyüyen yumurta ama yok yok..her ay kistler ckyo falan fala..rahim filmi çekildim temiz,en son aşılama yaptrdk ve tutmadı.ben artık kabullendm ve tedaviyi birsktim dedm ki olmasn en iyisi birikim yapalm olmzsa iki yıl sonra tuo bebek deneriz. Tabi eşim hep destek o da yıprandı. çünkü HC bir problemimiz yok bende sadce pko var.bu tedavi sürecinde 12kg aldm ayrıca… Dedm ki nasılsa olmuyor ovulasyon testi deneyeyim.17.gun yumurtlama gördük üç gün üst üste ilişki oldu bir daha olmadı. Adetime üç gün kala gebelk testleri yaptım.silik cizgi çıkıyor ama inanmıyorum daha önce çok yanls pozitif gordgm için. Neyse dedik yine kan verelim.iki saat sonra sonuç ckti değer 31ve ben hamileyim…..52gun önce doğum yaptm kızım kucagmda ve bzm için bir mucize 💗💗aslnda pes etmiş gorunsemde sanırım hiç pes etmedm.kendmi hep motive ettm,muzklr dinledim hep hayal kurdum.ve o ay naslsa olmuyor dye HC stres yapmdm akisindaydi herşey.zaten çalışan biriydm.lutfen kızlar güçlü olun,biz kadınlar yapamayacağımız HC birşey yok…şahsi görüşüm ovulasyon testne sans verin ve mutlaka düzenli saatinde yapın…uzun oldu kusura bakmayın..🍀💗💗💗