edis22 Merhaba hanimlar. 24+2 deyiz. Bebegim bazen gunduzleri hareketli bazende geceleri hareketli ve gunduzleri cok sakin hic hissetmiyorum. Sizin Bebeginiz hergun ayni saatlerdemi duzenli olarak hareketmi ediyor yoksa sizinkidemi hergun baska saatlerde farklilik gosteriyor?
Jan91 edis22 o haftalarda daha duzenli hareket hissetmiyorsunuz, normal ol, 28 haftadan sonra daha duzenli oluyor
Ozge edis22 ayy ben de 22+3 haftalığım. İki gün önce doktor bebek hareketlerini takip et bundan sonra dedi. İki gündür pimpirikliyim ya. Bu postun açılması iyi oldu.
2kizanasi Hayır canları nasıl isterse öyle genelde bide sizin hareket durumunuza göre çok aktifseniz uyuyor dinlenirken hareketlenir vs
B-33 23+3 üm benimde iki gündür hareketleri azaldı çok nadir hareket ediyor normalde dürtünce hareket ederdi hemen ama etmiyor umarım iyidir bebeğim😓
edis22 B-33 ay hic endiselenme canim. Bende bi kac kere oyle oldu 2 3 gun hareket etmedi cok korkmustum saglik ocagina gidip kalp atisini dinledim rahatladim. Bazen oyle ozletiyorlar kendilerini minnaklarimiz🥰🐣
Jan91 edis22 hayir yanlis anladin iz, yani hergun hareket edecek, neden etmedi genelde demiceksiniz, ayni saatte nasil yapsin alarm mi kursun😀
Elisa_Esra04 edis22 hayır ya ben 29+3üm istediği zaman hareket ediyor ama eğer çok hareket etsin isterseniz tatlı yiyin tatlı bebeği hareketlendiriyor
Sahrabeyza Kızlarrrr ben 14 hafta içerisindeyim sol tarafımda batma var normalmi birde kız solda olurmuş erkek sağ da varmı böyle birşey
edis22 Sahrabeyza valla bende oyle duymusum ama pek inancim yok oyle seylere ama benimki erkek ve hep sagda oluyordu ama simdi buyudugu icin bazen solada gidiyor ama cok nadir🐣
edis22 Jan91 yaaaa🤭 kursunlar iste bizi merakta birakmasinlar🥺🥰bu defa anladim canim duzenli hareket edicek dediklerini tsk ederim 🙏🏻🥲
Elisa_Esra04 Bide onalrda artık bir insan siz hergün aynı saatlerde aynı hareketleri ediyormusunuzz, aklınıza kötü şeyler getirmeyin günde 2 3 kere hareket eder bazende eder insan dalgınlıktan fark etmez ama hiç etmezse eğer ozman sıkıntı vardır Allah korusun
edis22 Elisa_Esra04 yok zaten bende artik hareket etmezse ve ya az ettiginde artik endiselenmiyorum ama hani duymustum DUZENLI hareket diyorlardi bende saniyordum gun boyu ayni saatlerde hareket etmesi gerekiyor ondan sordum🥲