tugce_ctnky03 38+4 olduk son 10 gün normal düşünüyoruz ama bizim kızın gelmeye niyeti yok galiba 😅😅😅geçen hafta sancılı geçirdik dedik kesin gelicek bu hafta pek rahatız 😅😅😅
ebruneco1108 tugce_ctnky03 33+1 olduk biz inşAllah normal doğum olcak ben sezeryandan daha çok korkuyorum☹️
Mervekck tugce_ctnky03 24+2 valla ilk doğumda çok sıkıntı çektim neredeyse 3 kere doğurmuş gibiydim bunda sezeryan istiyorum bakalim😅
Nilist tugce_ctnky03 benimki zordu ama gelip 15 dakikada doğum yapıp gidenide gördüm. Kişiden kişiye değişen bir durum…
Yanne tugce_ctnky03 daha 23+4 ama karar veremedim bebek kendi belirlesin istiyorum duruma göre son haftama kadar ilk olduğu için ikisinide bilmiyorum
Funday35 tugce_ctnky03 30+3 haftalığız zorunlu sezeryan olucağız 37 38 de alırız bebeği dedi doktorumuz bakalım hayırlısı ila sağ salim kucağımıza alalım inşallah 😇🤲🏻
Kbrkrt tugce_ctnky03 kızımı 38+4 de normal doğurdum şimdi erkek 19. Haftaya girdik yine normal olur inşallah bolca yürüyüş square yapıp hurma yiyin İnşallah sağlıkla doğar
Yigitinannesiyim Rabiaaa46 Şekerim olduğu için gebeligim riskli daha fazla karnımda kalmaması gerekiyormuş 37+1de direk alınacak o yüzden