Asillllll1111 Kuzular hamilelikte hangi balıkları yiyorsunuz acaba ben sadece alabalık yiyorum bide somon
Merryy38 Asillllll1111 sardalya da yenmez mi acaba ? Ben normalde balık olarak hep onu tercih ediyorum
star3star Asillllll1111 15 haftalık hamileyim ama ben balık yiyemiyorum sevmediğimden değil ama on yıl yemesem aklıma balık gelmez.birde midem balığı hazmetmiyor yedikten 2-3 saat sonra rahatsız ediyor midemi istifra edesim geliyor oyuzden tüketmiyorum.doktoruma sordum omega 3 takviyesi almam gerekirmi diye doktorum bana afrikadaki insanlar balıklamı beslenmiş dedi eski insanlar yokluktan hamur işi yemişler sürekli dedi ki bencede haklı.sen kaliteli besleniyosan yani tavuğunu sütünü yumurtanı sebzeni etini yoğurdunu yiyiosan zaten alman gerekeni alıyosun bu balık olayına fazla takılma dedi
Asillllll1111 Merryy38 Bende bilmiyorum İnan o balıgı hiç yemedim daha 😇 hamile kalmadan önce sadece çupra seviyordum ben şimdi yiyorum
Ssultannnnn Asillllll1111 çipura, levrek, somon, hamsi yiyorum ben arada konserve ton balik canm cok isterse :)
gizzzy35 Asillllll1111 Benim doktorum balıkta sınır koymadı. Ben zaten çipura severim hep çipura yedim. Bir kaç kez hamsi.