Oglusum01kalp Kızlar merhaba ilk hamileligim yardımınıza ihtiyacım var adanada yaşayan bana özel doktor önerisi verebilirmi yada devlette doğum yapıp memnun kalan varmı cevap verirseniz sevinirim☺
freedyaq Oglusum01kalp devlete hiç gitmedim perinatoloji için balcalıya gidicem sadede.Hamileliğimin başından beri ortadoğuya gidiyorum
Ipekkarakus0 Oglusum01kalp ben medline da Sevgi sarı demir e gidiyorum çok çok menmnunum cok tatlı bir doktor öneririm ama devlete gitmedim hiç bilmiyorum 🤷♀️
Irem88- Oglusum01kalp hayırlı olsun bebişiniz ben medlline hastanesinde sevgi sarı Demir’e gidiyorum ikinci çocuğumdada gittim 7 yıl önce şimdiki gebeliğimde de gidiyorum.Devlet hakkında bi bilgim yok açıkcası
Cansu0101 freedyaq detaylı ultrason için mi gideceksiniz balcalı ya bende gideceğim de 1 ay sonraya veriyor günü muane edip oda gün verecekmiş acaba özele gitsem yapmaz mı
zdurum ben ilk bebeğim de de özel adana hastanesine gittim şimdi ikinci gebeliğim yine aynı hastane ve doktora gidiyorum erkan yasdiman
Oglusum01kalp Zeynosunannesii bende altın kozada fatma bozkura gttm 2 defa ilgili gelmedi akrabamzn tavsiyesi uzerine gitmistim ersin hocanın doğum ucreti ne kadar acaba
Oglusum01kalp Irem88- teşekkür ederim 🤲 özel hastanelerin fiyatları uçmuş malesef eşimin de sigortası olmadığı için pahalıya geliyor ama ilk olduğu için devlette yapmaktan korkuyorum yinede belki memnun olan var diye sormak istedim
MelekMervertlek Oglusum01kalp medline nursel arslanhana gidiyorum 5 nisanda dogum yapacağım çok memnunum telefonla da ihtiyacım olduğunda ulaşabiliyorum
mavi01_ MelekMervertlek merhaba benimde doktorum Nursel hanım benim doğum mayıs sonuna doğru olacak kısmetse. Allah bebeğinizi ve sizide sağlıkla kurtarsın inşallah. Ameliyat ortamını nasıl olacak sonrası öncesi cok merak ediyorum. Doğum sonrasında bana mesaj atma imkanınız var mıdır :)
user124578 Oglusum01kalp Adanalıyım ama orda yaşamıyorum doğumu orda yaptım özel Adana da Muzaffer Şengül de ikinci doğumu mu da onda yapacağım kısmet olursa
hemsirebianne0901 Oglusum01kalp analık hakkından yararlanabilirsiniz hamile olduğunuz için sigortasız olsanız bile analık hakki nedeniyle sigortalı olan hastayla aynj ücreti ödersiniz sadece ilac konusunda sigortasız olarak değerlendirilirsiniz dogum ücreti de sigortalıya ayni olur
Oglusum01kalp hemsirebianne0901 analık hakkı için yesilkartımn olmaması lazmms bi kaç yere sorduk olmuyo dendi bilginiz varmı bu konu hakkında yeşil kart varsa bile oluyormu yoksa nasl yapabalirim
hemsirebianne0901 Oglusum01kalp bende şuan adanada degilim ama temmuz ayindan itibaren orda takip olcam istiklal tip merkezinde haluk ballı var altinkoza hastanesinde dogum yaptırıyor muayenesi 150 dogumu 3300 olması lazim önceki doktorum oydu tavsiye edebilirim
hemsirebianne0901 Oglusum01kalp maalesef tamamen sigorta Yeşilkart olmaması gerekiyor ablamın sigortasi yoktu bizde o sayede öğrenmiştik analık hakkini
freedyaq Cansu0101 özelde ebru tarım var en son ocak ayında 800 lira muayene ücreti istedi.Balcalıda tanıdığınız varsa yardımcı olur