Afraaaa Mahidevrann 2. Test yumurtlama 3. Test çatlama canm😻 değerlendir bu günlerini yumurtlama gerceklesmis
bsnrd Mahidevrann yumurtlamanın olmus ve catlamis 🙂ben de ovulasyon testyle hamile kaldm🙂lütfen degerlendrn🙂
Mahidevrann bsnrd dün değerlendirme oldu ondan 3 gün oncede olmuştu, galiba bugünde olması gerekiyor inşallah hakkımızda hayırlısı olur🙏🏻
Brglyksk_ bsnrd benim yumurtam catlamıs doktor gördü söyledi 4 gün bugün değerlendirdik sizce tutma ihtimali varmıdır sigara içiyoruz erkenden de test yapmak istemiyorum 7 nisan adetim
bsnrd Mahidevrann ben şöyle yaptım.uç gün üst üste değerlendirdim bidaha da ilişki olmamsti şükür ki kızım kucağımda🙂ins sizde hamile kalırsınız🙂strese girmeyin lütfen 🍀
Mahidevrann bsnrd canım benim çok teşekkür ederim dua et olur mu bende alayım kucagıma 🙏🏻İnşallah Olur
Yerdemircndr 2.de yumurtlama olmuş 3.de çatlamış bugünü de değerlendirirseniz süper olur ben de bu ay ovulasyon testiyle gebe kaldım :)
Mahidevrann Yerdemircndr hayırlı olsun sizede 🙏🏻 İnşallah bende kalırım burdan yazarım sizede 😍 bat 12 nisan😘
Arzz Mahidevrann olur yumurta kalitesi için çok iyi ben hamile kalmadan önce tuketmistim ama çok düşünme en önemlisi o