3273 Kızlar magnezyum başlığını görünce yazmak istedim, henüz 5 haftalık hamileyim, bacak ağrılarım başladı, yurtdisindayim, doktor iicn rdvuma 3 hafta var daha, maden suyu içebilir miyim acaba 🙄
Anaadayi 3273 maden suyu bı sorun teşkil etmiyor ama magnezyum sağlaması açısından mi soruyorsunuz 20. Haftalardan sonra veriyor doktorlar genelde
3273 Anaadayi bacak krampları için Bol magnezyum alimi lazımmış onun için suanlik maden suyu ile devam edebilir miyim diye sormak istedim bu konuda baya içen var diye okumuştum ama , rdvm gelince doktora soracağım.
Nus_12 Handecik omega 3 vs vitamin bunlar kullanılmadığında yada besinlerden alındığında bı zarari olmaz.ilac gibi görmeyin takviye gida ben almadım ama magnezyum kullanıyorum en başlarda omega 3 ve folik asit kullandım şuanda d vitamini kullanıyorum demir ve magnezyum kullanıyorum onun dışında meyve yoğurt ve ceviz tüketmeye çalısiyorum düzenli
3273 Nus_12 teşekkür ederim bende içmek istiyorum maden suyunu ağrılarım var baya hele bacak krampları aşırı