Mom578988 Kızlar doktora gittim. Adet tarihime göre 7 haftalık ama geç döllenme olmuş. 5+6 dedi doktor. Haftaya kalp atışına gelin dedi. Bebek var değil mi içerde şuan görüyor musunuz siz de. Birde keseden cinsiyet tahmini yapılır mı şuan 
ipekveatlas Mom578988 yolk kesesi oluşmuştur kesenin içinde büyük ihtimalle bebekte olabilir ben 7+3de duymuştum kalp atışını keseden cinsiyet tahmini diye bişey yok sadece bir hurafe ama kendin bakmak istersen kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek derler benimki yuvarlaktı oğlum olcak
Deletedmom73711 Mom578988 Bu haftada herkesin kesesi yuvarlaktır, ne cinsiyeti bismillah.😂 Minik bir nokta var doktor ona bebek dediyse bebektir ya da yolk sac olabilir, doktorunuz gerekli bilgiyi vermiş zaten acil olan nedir anlamadım pek ama. Hayırlısı olsun.🙏🏻
tazebiranne_hg04 Mom578988 keseye göre de kız gibi ama benimde keseye göre kızdı erkek çıktı erken döllenme olmuştu bende de
Mom578988 Deletedmom73711 çikolata kistim ike doğal yoldan hamile kaldım hanımefendi. Benim için bir mucize anlatabiliyor muyum. ilk gebeliğim ve haliyle heyecan korku ve stresi aynı anda yaşıyorum. Sizin için bi aciliyet içermiyor olabilir. Herkesin sorusu kendisi için önemli.
taninmayananne Mom578988 bebek var canim kese saglikli gorunuyor. Kese yuvarlak ise kiz fasulye gibiyse erkek diyorlar hayirlisi olsun.
Deletedmom73711 Mom578988 Sadece sizin taşıdığınız mucize değil öncelikle onu belirteyim, sonrasında doktorunuz zaten söylemesi gerekeni söylemiş sizin neyi merak ettiğinizi anlamadığım için aciliyeti olan şeyi anlamadım dedim hanımefendi.🤦🏽♀️