Ozha9179 canım öncelikle hayırlı olsun benimde 13 haftama kadar mide bulantım çıkarmam vardı hiçbir şey yşyemiyordum be yersem çıkarıyordum hatta hastanede bile yattım kilo kaybım olduğu için. Hastanede yatarken diyetisyen geldi yanıma nasıl beslendiğimi filan sordu anlattım bana yanlışlarımı söyledi. Öncelikle sabahları su içiyordum aç karnına onu yasakladı sabah uyunınca hemen kalkma sonra bir dilim ekmek peyaz peynir ye canım sonra 15 20 dk yatıyorsun sonra kahvaltını yapmaya çalış canım. Bana bir süre sıvı alımı yasaktı. Suyu yemekten yarım saat ve yarım saat sonra yudum yudum iç ben bir süre su içemedim. Çok şükür şimdi herşey yiyebiliyorum içebiliyorum. Yağlı şeylerden uzak dur canım. Haşlanmış patates şade makarna bunlar bana iyi geldi birde burda okudum naneli şeker Polo var o da bana iyi geldi ara ara yine oluyor Polo hep yanımda iyi geliyor. İnşallah en kısa sürede seninde geçer canım sadece biraz zaman gerekiyor ve biraz sabır şimdiden anneliğe alıştırıyorlar bizi😊 sormak istediğin birşey olursa cvplarım sonuçta insan aynı şeyleri yaşayınca karşılıklı anlıyor. Keyfini çıkarmaya çalış canım😉