3273 Bugun 5 haftalik hamileyim, yatakta uzanırken aniden hapsurdum ve kasıgima kramp girdi kisa süreli, bebeğim icin endişeliyim, ona bisey olmaz değil mi ani öksürük ve hapşırık durumlarında bilen varsa yardımci olabilir misiniz? 😕😕😕
Deletedmom73711 3273 Ödüm patlıyor bu acil başlıklarına girerken, bir açıyorum çıkana bak.😂 Hayatım ilk hamileliğin olabilir, tecrübesiz olabilirsin ama öksürükle hapşırıkla bebeğe bir şey olmayacağınıda bilirsin yani.🤦🏽♀️ Benim hamile değilken bile ani hapşırınca öksürünce kramp giriyordu orama burama.😂🫣
Huzurrr_13 3273 bişey olmaz canım korkma ben hamileliğimden beri sürekli hapsiriyorum karnıma ağrı giriyor 8+2 olduk hala aynı üst üste 2 defa hapsirdigim oluyor korkma yani korkulacak bişey yok
3273 Selin12- inanılmaz kasildim canım ondan korktum hayatımda ilk oldu anlam veremedim ya 😕 ilk gebeliğim birde, çok teşekkür ederim cevabın için 👍☺️
3273 Deletedmom73711 en azından kötü birsey çıkmamis karşına 😅evet ilk gebeliğim ama hayatımda böyle bir kramp ağrı yaşamadım hapsurunca ve sonrasında belime vurdu şuan uzandım yatıyorum kalkamadim, ciddi birseye sebebiyet verir mi diye sormak istedim sadece hiç yaşamayınca böyle bırsey insan korkuyor haliyle😉
Ormanmeyveli Deletedmom73711 Ben geçen çok acil başlıklı posta girdim. Soru koltuk altim karardi ne yapmaliyim😂😂😂😂
3273 nurakseki maşallahh barekallah çoğu gitmiş azı kalmış yolculuğunuzun sağlıkla gelsin Insaallahh minik mucizeniz 🤲🧚♀️ çok teşekkür ederim cevabın için, hala ağrıyo geçer Insaallah ☺️ ilk gebelik ve tedirginliğim hat safhada 😅🤰
Deletedmom73711 Ormanmeyveli Ohoo! Bu da soru mu? Çamaşır suyuyla yıkayacaksın, ne yapacaksın başka. İyi çitileyememiş o.😂🫣
3273 Ormanmeyveli yaa hahha buna güldüm baya😂 benimki daha masumca geldi birden bunu duyunca😁 ilk rdvuma 3 hafta var ve ben sürekli bi yerlerimi dinliyorum kendi kendime sorun var mı yok mu anlamaya çalışıyorum 😂
3273 Huzurrr_13 çok teşekkür ederim canımm, anladım sanırım cenin pozisyonu almak iyiymiş bu anda rahat atlatırmisiz krampsiz, sağlıkla gelsin bebeğin ınsaallah🤰🤲🤲
3273 Deletedmom73711 çok teşekkür ederim amin ınsaallah canım, hepimizinde sağlıkla gelsin ınsaallah 🤲🤲☺️