Gulsum1234 Arkadaşlar B-HCG 639.3 çıktı tahminimce 4 haftalık. Doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım gitsem keseyi görebilir miyim yoksa biraz daha beklesem mi
Tugcemd Gulsum1234 canım bende daha keseyi pazartesi gördüm degerim 5.000 küsürlerdeymiş doktor kese görmek için degerin 6.000 lerde olması lazım karından kese görmek için dedi bence bekle 10 gün filan
Tugceelanaz Kese daha görünmez cnm , 10-15 gün sonra git bence hem kese hem kalp atışı duyarsın inşallah Folik asıt kullanmaya başla ☺️
Ccanann Gulsum1234 benimde 22 şubat en son adet tarihim benim 3 gün önce 260 çıktı Benim ki sanırım geç dollenme
Tugceelanaz Gulsum1234 Ezcaneden alabilirsin , sağlık ocağna danış ordada verirler ,bilgi alabilirsin orda . Folik asıt ilk 3 ay kullanılıyor ihmal etme
taninmayananne Gulsum1234 bende 17 subat son adetimin ilk gunu doktorlarda hep bu tarihi soyluyor zaten. Gecen hafta cuma gunu kese gorduk ama kalp atisi yok. Suanda siz 5 hafta 3 gunluk gebesiniz. Giderseniz kese gorulur ama kalp atisi bir ihtimal . Bizi iki hafta sorna kalp atisi icin cagirdi.
taninmayananne Gulsum1234 ayrica bana kan tahlili yapmadi bile . Ben gittim dedim ki benim adetim 1 hafta falandir geciyordu bende test yaptim pozitif cikti buraya geldim dedim. Oda bana uzanda bakalim var mi yok mu dedi direkt usg muayenesi yapti.
Gulsum1234 taninmayananne ben evde 2 kez test yaptım ikiside bayağı koyu çıktı 1 gün sonra kan testi verdim acilde 639.3 çıktı sonuç. Şimdi de doktor arayışındayım Bi 10 sonra giderim insalah