Ftsyvz Merhaba kızlar gebelikten önce de sık sık mantar enfeksiyonu olurdum. Gebeliğimn 7+6. Günündeyim. Akıntım yeşilimsi olmaya başladı. Doktorum gynofem fitil önerdi. Başına gelen var mı? Fitil için çok erken değil mi kullanan oldu mu
Mavistez Ftsyvz ben kullandım diger türkü bebeğe geçerse daha kötü sonuçlar çıkar meydana doktor ne verdiyse kullanın lutfen
Aysunnnn_ Ftsyvz Yeşil akıntı genellikle cinsel yolla bulaşıyor yani eşinden gebelikte ilişkiye giriosan ondan bulaşıyor olabilir benim de enfeksiyonum vardı ama beyaz renkti fitil kullandım geçti ve sonrasında hamile kaldım 🤷🏻♀️
Minikandhismom Ben de aynı haftalarda kullanmıştım Sizin gibi tereddüt ettim kullanırken Ama doktorum yazdıysa bi sakıncası yoktur diyerek tedaviyi tamamladım Bi sorun yaşamadım.Gerçi devam ediyor hala mantar tamamen bitti diyemem
Busramercanne Benim evlendiğimden beri yeşil sarı akıntım var ve 7 haftalık gebeyim dr a söyledim ama çok tınlamadı ona sonra bakarız dedi geçti🙄başka dr a gidicem
Elifkaan18 Canım kullan ben halen kullanıyorum diğer türlü erken doğum riski çıkıyor ortaya ve ağırlar artıyor ihmal etme
Msl22 Elifkaan18 Valla arkadasim dogurucak hala daha var bendede kullansamda gene tekrarlıyor onun ablasida oyle doğurdu çünkü gecmedi hicbir sekilde 😏😏
Elifkaan18 Ftsyvz 28 haftalık canım , cinsel yol olarak düşünme ama en az 2 hafta ara vermeniz gerekiyor ayrıca , vücudumuzda zaten mantarlar var yararlı ve zararlı bakteriler , vajinal temizlik ile de ilgili oluyormus , herseyi düşünmek gerek , geçmiş olsun
Elifkaan18 Msl22 Msl22 Evet tekrarlıyor yiyecek dengesi de çok önemli galiba 😣 Umarım doğumdan sonra devam etmez ben tekrarlayınca başka fitille geçtim artık akıntı kaşıntı olmuyor mesela ama içerisi tamamen nasıl bilmiyorum , 2 kez de temizleme yapıldı iyiyim çok şükür 🙌🏻
Msl22 Elifkaan18 Temizleme nasıl oluyor hic duymamıştım bende koku kaşıntı yok ama yürüdüğümde özellikle çok sarı akıntım oluyor 🥺🤷🏼♀️
Msl22 Elifkaan18 Ben ne yapacağım hic bilmiyorum tekrar fitil kullanayım bari artık geçmiyor ama bebege herhangi birsey bulasmasi tek korkum
Elifkaan18 Msl22 bebeğe bulaşmıyor ama erken doğum riskini artırıyor dedi doktorum , bence de danışıp ilaca başlamak daha iyi günden güne ilerleyebilir