Aynur47 Benden sonra hamile kalanlar burda benimle birlikte bekleyenler herkes ama herkes doğurdu .bi ben kaldım bu durumu çok taktim kafama neden gelmiyor acaba anlam veremedim
Mehtapca06 Aynur47 hamilelikteko en zor dönemdesin bende 41+3 de doğurdum artık hastaneye gidip eve gönderilmekte milletin aramasından o kadar bunalmistim ki insallah bu ikincide aynı şeyi yaşamam 😂
Aynur47 Seda18 allah yardımcımız olsun acaba stres yapioruz diyemi doguramioruz hani insan stres yapinca adet olamior ya bu da mi oyle bise gibi aklima geliyor bazen bide ilk gebelik cok tecrbesizlik var
SerraveAnnesii 40+5de doğurdum. Herkes soruyordu, arıyordu daha doğurmadın mı diye sinirlerim bozuluyordu. Suniyle doğumu başlattılar. Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻 sağlıkla gelsin bebişleriniz
Aynur47 SerraveAnnesii kolay oldumu doğumun ilk gebelikmiydi canim evet telefon bile killanasim gelmiyor ARTIK o derece herkes soruyor daha dogurmadinmi die sanki benim elimde olan biseu
Seda18 SerraveAnnesii Banada 41+2 ye kadar bekleyeceklerini eğer açılmam sancım olmazsa suni sancı vereceklerini söylediler nasıl oldu acaba doğumunuz benimde ilk gebeliğim ve çok stres oldum
Aynur47 Mehtapca06 bende ARTIK telefon kullanasim gelmiyor o derece sanki benim elimde olan bise haa deyince olmaz ki millet anlamıyor iste inşallah dua et bende hemen dogururum :)
Aynur47 SunnyG Bilmem ki şuan bir sikintisi yok 41 e kadar bekleyebilcegimizi söyledi doktor normal.doğumdan yana o yüzden
Mehtapca06 Aynur47 yok anlamazlar biz sanki durumdan keyif alıyoruz birde doguramadik diye mahcup hissediyoruz komik😂
dilara_cinar99 Aynur47 evet ilk gebelik canım ağrım sızım yatıp kalkarken oluyor canım yada çok yürüdüysem ☺️
SerraveAnnesii Seda18 Alttan ilaç koydu 3 saat içinde tam açılmam oldu suni sancı dayanılmayacak bir şey değil. Doktorum geldi suyumu açtı ama doğum esnasında bebeğin kalp atışları yavaşladığı için acil sezaryene alındım
Canicim61 @"Aynur47″bir sıkıntı yoksa bekle kuzum ben de 41+3 doğuma girdim .Şu süreç sıkıcı insanlar sıkıcı ama inan hepsi geçiyor sağlıkla kavuşun inşallah
SerraveAnnesii Seda18 Devlette yaptım. Yok serumla vermediler. Alttan ilaç koydular rahmi yumuşatıp açılmayı hızlandırsın diye sonra aldılar ilacı