Yesilev Merhaba kızlar tesettürlü uygun fiyatlı lohusa takımı arıyorum mayısın sonunda doğum olacak kısa kollu üstüne sabahlık düşünüyorum sizce olur mu 🙄 birde önerisi olan atabilir mi
Hamisannee Yesilev doğumda kısa kol giymeyin lohusalıkta tıbbi olarakda hormonlardan bianda düştüğü için üşüme çok fazla olur
Yesilev Bebiscann evet bunu da duymuştum ama şuan çok sıcakladığım için sanıyorum ki o zaman da öyle olurum 😊
Miracinannesi_52 tucedmrtas ben oraya baktım şimdi de 7’li takım $51.99 yazıyor bu bildiğimiz TL mi yoksa dolar mı eğer TL ise çok uygun geldi bana
Yrlmz5050 Yesilev @aaabbcc1122 şu an hesabım kapalı fazla ürün eklediğim için kapatıldı 5 Nisan da açılacak. Burdan da fotoğraf eklemeyi bilmiyorum bilsem atardım
bebegim42_ Yesilev 269 TL diğer yerlerde hep 370-450 arası diğerlerine göre bu sayfa bana uygun geldi cinsiyete göre burdan yaptırmayı düşünüyorum inşallah 🤲🏻
tucedmrtas Yesilev instagramda da var kendi internet siteleri de var hatta trendyolda da sayfaları var ama trendyoldaki aşırı pahalı
Gny18 Yrlmz5050 Google da mutlu resim yazın fotoyu yukleyin sonra aşagıda kopyala çıkıyor kopyalayıp buraya yapıştırın. Çok kolay 💕
tucedmrtas Miracinannesi_52 ben TL olarak aldım dolar hiç görmedim açıkçası başka siteye girmiş olabilirsiniz