Nazlierdemir Kızlar gebeliğimin sonları ama hem elimde hem ayagimda egzama çıktı ateş bastıkça da elimde ayağımda inanilmaz kaşınıyor yıkıyorum falan ama yok yani ilaçta kullanmaya korkuyorum napcam ben
caglanurr Nazlierdemir benimde oldu hamileliğin son günleri oldu çocuğum 2 yasına girecek hala var ve çok kötü durumda hiç bir ilaç fayda etmedi kaç doktora gittiysem çare yok
Sena_liya Nazlierdemir ben instadan güvenilir Bi siteden bittim sabunu aldım ve cellicaderm krem kullandım benimde yüzümde vardi çok şükür Rabb ime… denemeni tavsiye ederim Allah şifa nasip eylesin
SunnyG İlaç kullanmaya niye korkuyorsunuz? Hamilelikte ilaç kullanmak yasak değil. doktora danışabilirsiniz. Ben bephantol sensiderm kullanıyorum kızarıklık için. Doktora sormadım bile. Araştırın.
Nazlierdemir SunnyG tüm hamileliğim boyunca dikkat ettim ağrı kesici dahi kullanmadm çok ağır hastalandığımda bile ama egzama çok kötu bişey kaşıntı sonda acı
Sena_liya caglanurr daha yeni arkadaşa da yazdım instadan güvenilir bir siteden bittim sabunu aldım ve cellicaderm krem kullandım Rabb imin izni ile geçti çok şükür… Bir iki yıkamayla aman geçmiyor demeyin önemli olan düzenli ve sürekli kullanmak… Allah şifa nasip eylesin
Sena_liya caglanurr sayfayı incelersin canm bir çok bittim sabunu sayfası var bunu güvenilir biri tavsiye etmişti saçımı bile onunla yıkıyorum… Şifa Rabb imden bunu vesile etti… Sizinde şifa niza vesile olsun Allah ın izni ile
Sena_liya caglanurr ama iki gün 1 hafta kullanıp olmuyor demeyin düzenli ve sürekli kullanın doğal ürünlerin zamanı biraz daha uzun olabiliyor