Dlkbrkn Merhaba arkadaşlar 8. Haftamın ilk günündeyim en son bi hafta önce gittiğimde hala sadece kese gözüküyordu sonra gel dediler şuan merakla bekliyorum başına gelen var mı düşük mü yaparım yoksa bebek sonradan oluşurmu ne dersiniz ?
MerveeD Dlkbrkn canım bebek oluşmuş olabılır bu gitmenize kalp atışı ve bebeğinizi görebilirsiniz inşallah
Pinkpurple Dlkbrkn ben 1 ay önce kürtaj oldum. 7+2 de kese boştu 14 mm di. 8+2 de hala boştu ve 14 mm di. Kese de büyümeyince doktor beklemeye gerek duymadı kürtaj oldum psikolojik olarak zor bir surecti ama Allah’ım daha büyük imtihanlardan esirgesin sağlıklı gebelik versin herkese. Umarım sizin bebeğiniz görünür 🌸
Mlkysf Dlkbrkn benim de başıma geldi 7.haftada bebek görülmedi neredeyse 2 aylik olacak kalp atışı bile duyulması gerekir ama geç dollenmeye karşı yine bekleyelim 1hafta daha demisti sonuc değişmedi başka doktora gittim oda boş gebelik dedi kurtaj oldum sonra
Aleynasvr Benim başıma geldi boş gebelik 8. Haftada kese düşmüştü benim. Ama bu hafta da görme ihtimalin var tabi
Pinkpurple Aleynasvr tekrar hamile kaldınız mı? Tekrarlamadı değil mmi? Önlem aldınız mı coraspin falan? Ben de 1 ay oldu kürtaj oldum boş gebelikten
Nililaylayla Bu gittiğinizde de göremezseniz boş gebeliktir, ben kürtaj oldum boş gelebikten kendi düşmedi. Umarım istiyorsanız sizinki sağlıklı olsun 🌺
Aleynasvr Pinkpurple ben kürtaj olmamıştım ama kese kendi düşmüştü doktorum da 3 ay beklemen iyi olur yeni bir gebelik için dedi ama biz tabi psikolojik olarak falan biraz hazır hissedemedik 1 yıl sonra istedik oldu. Sizin de olur inşallah istediginiz zamanda zaten alakası yok tekrar olacak diye bir şey korkmayın 😊