Fatoo33 Kızlar 2 gündür vajinama ara ara batma oluyor ve bebeğim resmen göbek deliğimin altında toplanıyor sanki hareketleri felan göbek deliğimin altında sanki kendini top yapıyor vajinamada aşırı baskı yapıyor normal mi bu durum ?
BeyzaF Fatoo33 kaç haftalıksınız. Ben 21+6 şuan bu bende de oluyo bende korktum doktora kontrole gittim sordum yeri gayet normal sıkıntı yok dedi
Melos12 Fatoo33 kuzum ben 28 den beri öyleyim şuan 33 haftalığım ve bugün heleki aşırı vajınamda baskı hissediyorum 10 dakikada bir felan oldu az önce ve toplanma konusunda oynuyor ama taş gibi bebiş anlamadım bende
Fatoo33 BeyzaF Ağrıda oluyormuydu peki bebeğin toplandı sıralar canım çok acıyor hem kasıklarım hem vajinada ağrı ve batma oluyor
Yagmur666 Merhabalar🌸Çatıya baskı yaptıgını söylemişti doktorum yatış önermişti ayakta çok durmakta tetiklermiş
Fatoo33 Yagmur666 2 gündür hep yatıyorum ağrılardan bi WC’ye kalkıyorum artık korkmaya başladım yarında böyle olursa hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Yagmur666 Fatoo33 Evet doktora görunmekte fayda vae benimde sağ bacagım ıptal sola doğru egri yuruyorum sağda yatıyormus kafada aşagıda keskin bir sancı gırıyor bu cumartesi gidecem bende kanala girdıyse daha cok agrı toplamma yaparmış
mesa34 @Fatoo33 bizde 34+0 bugün aynı şeyler bendede var ama araştırmalarıma göre bu dönemden sonra artık gayet normal bol bol dinlenin böyle olunca
Fatoo33 mesa34 bende araştırmalar sonucu öyle öğrendim ve çevrendekilerde dedi uzan bol bol diye o yüzden pazartesi randevum var o güne kadar yatacam artık
Busenaz15 Melos12 aynen canm bende 29+3 haftalığım bende de çok oluyor çocuk toplandimi baskı hissediyorum ve hep sağ tarafimda
Fatoo33 Melos12 garip garip şeyler yapıyorlar içerde Allah’ın izniyle sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah bakalım şuanlık normal gibi çevremin söylediğine göre ve Araştırmama göre beklicem
Melos12 Busenaz15 ay valla kuzum bugün felaketim heleki napıcam bilmiyorum bıçak saplanması gibi bişey oluyor karın altından vajinama doğru