Merveb46 miraninannesii en son tek gebelik 500 veya 600₺ idi doktor dışardan geliyor uzun uzun detaylı bakıyor çarşamba ve cumartesi hastanede oluyor arayıp randevu almalısınız
tospikaskim miraninannesii ben yaptırmıştım. Doktor selim Di sanırım çok iyi güzel anlıçtıuor. Normalde başka hastaneye gidiyorum detaylı da orayı seçtim bnce oraya git canım memnun kalırsın
Merveb46 Annehayalim yok hayır sadece ultrason ücret ödersiniz doktor 2-3 fotoğraf veriyor cd veriyor raporu hazıelıyor
Ebrugy miraninannesii gerçekten memnunmusunuz ben doktorumun güler yüzlü olmasını rahat rahat soru sorabilme konuşabilmek isterim bazıları soğuk oluyor içim rahat etmiyor şöyle düzgün birini bulsam bundan sonraki kontrollerine kısmet olursa dogumuma ona giderim
miraninannesii Ebrugy selime hanımın 240 muayne ucreti detayliya 600 verdim ama doğumla ilgili bir bilgim yok canım
miraninannesii Ebrugy ben memnunum canım gayet güler yüzlü cevapsız bırakmıyor telden bile rahatlıkla iletişime gecebiliyorsun sıcak kanlı işinin ehli bir doktor baştan salma bir muayne etmiyor
Ebrugy miraninannesii teşekkür ederim tavsiyenizle inşallah bı sorun olmazsa gideceğim kendisine başarı hastahanesi selime hanım 👍siz kaç haftalık siniz
miraninannesii Ebrugy ne demek canım ben 24+1 im ama gerçekten detaylı inceliyor bebeğin parmaklarina beynine kadar gösteriyor
Ebrugy miraninannesii doğumu da orada yaparsınız ozmn kendisimi gelir acaba doğuma yoksa o gün hangi doktor olursa