Kizilkafaa Haticesavas Biraz daha bekle canım, geç döllenme olabilir veya adetin gecikmiş de olabilir inşallah güzel haberler alırsın
Ccanann Haticesavas adet gecikmenin 2. Ve 4 gününde test yaptım negatif çıktı 5 günü yaptım pozitif cikti
Gulguzelim Haticesavas canim egerki adet düzenliyse yapılan testte negatif çıktıysa gerçeklik payı vardır ama 7 10 gun beklenebilir emin olmak için kan test garanti cozumdur
Haticesavas Kizilkafaa benim adetim cok duzenidir cnm oyizden supeleniyorum adetime 9 gün varken lekelenmem oldu 5 gün surdu bugun de alt karin batmam var sabahtan beri gecmedi acama hamilelik belirtisi mi bilmiyorum 5 aydan beri deniyoruz olmuyor :(
Kizilkafaa Haticesavas Olur Allahın izniyle bende akısına bıraktıgım anda pozitif oldugunu gördüm, umarım en kısa zamanda sende bu duyguları tadar sağlıkla kucağına alırsın bebeğini dua edeceğim senin için ❤️
Haticesavas Gulguzelim inşallah bakalim bekliycem birkac gün daha normalde adet agrilarim oluyor o da yok hic olmadi bu ay lekelenmem de olduğu ici acaba mi dedirti ♡
Haticesavas Kizilkafaa Allah razı olsun cnm çok teşekkür ederim Allah isteyen her keze en kısa surede nasip etsin ♡♡♡♡☆☆☆